0 oy
242 göst.
Aile kategorisinde (322 puan) tarafından

29 qundur dogum yaptim daha kirkim cikmadi 10 qun annem yanimda kaldi yanliz basbasa kalamadim il disindan geldiqi icin kaynanam surekli yanimizdaydi evimde kaliyordu.neyse esim vardiye sistemine qirdi 10 qundurde ben kaynanada kaliyorm 3 yasinda bi oglumda var eseek qibi calisiyorm yemek is temizlik sanki onlar doqum yapmis neyse eve qitmek icin qun sayiyorm yarin eve qidicem esimlede aramiz iyi deqil annesine diyo sende yarin bizle qel kafayi yiycem ya yoruldum beni bibrahat birakin artik gelmesini istemiyorm esim diyo sende gel :angry: kaynanam annesini has.goturmus doktor covid olabilir demis test yarin cikicak kaynanada agrinda maske var ama yenidoganim oyle kucaqinda yanind ayatiyor dipdibeler cildiricam artık ya cahil insanlar cocuklarimida alip gercekten baba evine donmek istiyorm o kadar bunalimdayim

7 Cevaplar

0 oy
(4,779 puan) tarafından
Aranız iyi degil ise kaynananin  gelmesi ile daha da bozulacak istemedegini soylersende bozulacak herturlu bozulacagina gore soyle istemiyorum de bozulduguna degsin bari
(322 puan) tarafından
Annesine soyler
(4,779 puan) tarafından
Soylesin
-Reklam-
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Eşin annesiyle kalsın sende evine dönüp kafanı dinle. Ben biraz kafamı dinlemek istiyorum. Sen anneni özlüyorsan. Burda onunla kal. Benim biraz sakinliğe ihtiyacım var de
(322 puan) tarafından
Malaesef o kadar anlayisli bi kocam yok direk annesine der benim laflarimi
0 oy
(122,390 puan) tarafından
esin anlayissiz mi
0 oy
tarafından
Kaynanan gelirse aranız daha çok bozulur 
0 oy
tarafından
Cnm git ozmn annene kalk 1 gun hber etmeden kaynanana evine gec ay bune boyle 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Hiiiç ses etme evinde yat dur kalkma bile
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım g harfi gelmek gitmek yine Gelmem Gitmek G ile başlayan cümleler bunlar 

q ise ingilizce bir harf bizde karşılığı yok 

Büyük Q 

quad:avlu daire 

quaint bataklık 

Demek yani Türkçe de q x w yok 
(322 puan) tarafından
Konu bumu tatlim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
20 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 479 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 421 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,100 göst.
1 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,652 soru

12,093,613 cevap

36,388 kullanıcı