0 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,035 puan) tarafından

Kizlar ben eve perde yaptırmıştım tüm evin toplamı fon perdeyle beraber 3 bin tutmuştu Kasım ayında. Yani bayağı ucuza yaptırmıştım. Şimdi de salonun perdesini beğenmiyorum spot perdecide yaptırmıştım şeklini görmeden yaptım karteladan sectim. Ama berbat çıktı dümdüz tul evin içini karartıyor takılıp sokuluyor bayağı soğudum ondan. 

Şimdi trendyoldan brillant marka düz tül alsam 350 falan tutuyor israf mıdır sizce

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
kimine göre israf kimine gore gerekli en basta durumun önemli  yani ben de beğenmiyorum odamin perdesini yenilenmesi de gerek ama elimiz bollasana kadar yenileyemem mesela 
(4,035 puan) tarafından
Yani hesabımda para var ama alışkın değilim sürekli birşeyler almaya
tarafından
içinden geliyor  paran da varsa al elindekiler de yeniymis satarsin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım eski perdelerini değerlendir bir şekilde. Benim kaynanamda o huy var. Yarı fiyatına mağazaya iyade ediyor. Ede biliyorda o ayrı mesele:D

İhtiyacı olan, evini yeni düzenleyen birine yarı fiyatına sata biıirsin. Annene kardeşine görümcene kime uygunsa yarı fiyatına sat.Ne varki bunda. 

(4,035 puan) tarafından
Kız çok kötü kumaşı ya karteladan baktım anlayamadim eve geldim evi kararttı yerine veremem dediğim gibi spotcu yani kendi dikmiyor atölyeye gönderiyor

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 782 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
12 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 421 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

412,422 soru

12,415,994 cevap

45,029 kullanıcı

Kategoriler

...