Vallahi eşimi anlatmışsın bendede var bi tane gitmiş karpuza 100 tl vermiş içim gitti tamam çocuklar yedi ama karpuza gelene kadar birsürü eksik oluyo geçen yağ bitti kıyamet koptu ama aldığına bak şimdilik şükürler olsun yardımda eden oluyo alıyorum ama bana lüzumsuz geliyo hele çocuklara abur cubur alması karpuzun zamanı var daha düşmesi için diyorum alırım sanane dediya adam
Benim eşim de aynıydı hergun lazım olmasada şu lazım bu lazım neyi daha çok kullanıyorsam ve geç bozuluyorsa sürekli almasını soyluyordum bakti böyle olmuyor artık getirmiyor çok nadir alır 3 haftada bir pazar yapıyoruz evdekiler bitene kadar bisey alınmıyor
Benim eşimde öyle bacım her konuda anlaşıyoruz ama bu konuda anlaşamıyoruz meyve asermeme müsade bile etmedi sağolsun öğrenciyken çalıştığım marketten alır orada kiler hep dalga geçiyor benle markette satılmayan meyveler tropik meyveleri hep senin eşin alıyor diye sakatat mesela 1 kilo 200 lira vermiş bu durumu konuştuğumda ben çocukken babam diğer kardeşlerime yedirirdi ben izlerdim evimde bişey eksik olmasın vs diyor bende zamanı gelince al alma demiyorm ki diyorum olsun belki canın çeker çekmeden aliyorm diyor ama sorun şu hamile kalmadan öncede israfciydi
1,491,930 soru
24,378,595 cevap
348,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın