0 oy
614 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Allah hepinizin  arttırsın işlh ben çok mutsuzum hayatımın en büyük pişmalıgı ama nedense ondan kopamıyorum hayatım böyle zehir olarak geçip gidecekmiş gibi geliyor volkan konagın ömrüm şarkısını dinleyip dinleyip dalıp gidiyorum kusura bakmayın akşam akşam böyle şeyler konuşup canınızı sıkmak istemem ama anlatacak kimsem yok yorganı başıma çekip hiç kalkmadan saatlerce aglamak istiyorum piskolojim hiç iyi degil alşaha isyan etmek istemiyorum ama bazen allahım suçum günahım neydi daha 17 yaşında tanıdım onu günahım neydide çıktı karşıma diyorum sonra diyorum bnm imtihanımda bu demek ki diyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım canım inan bı çıkmazın içindeyim sanki ben o dediğini neredeyse her gün yapıyorum çekiyorum yorganı tepeme sessiz sessiz ağlıyorum
-Reklam-
0 oy
(554 puan) tarafından
Ya canım önce kendini mutlu etmeye bak karşındakinden mutluluk bekleme kendin için bir şeyler yap çabala çocuğun var mı bilmiyorum ama mutlu anne demek mutlu çocuk demek. Eşinle terapiste gitmeyi denesen. Ama diyorsan ki düzelmez sen düşün taşın doğru kararı verirsin hayat çok kısa ve bu hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok. Biz kadınlar çok güçlüyüz istersek her şeyi başarırız. Bu yaşlar bu zamanlar asla bir daha geri gelmez her anın tadını çıkarmaya bak. Tabi ki mutsuz zamanlarda olucak sorunlar da yaşayacağız ama bu süreçleri kendimizi yıpratmadan atlatmaliyiz unutma sen çok değerlisin. Kendi değerini kendin belirlemelisin
0 oy
(1,412 puan) tarafından
3 yıla yakın oldu ikinci evliliğim rüya gibi geçiyordu lakin şu 3 gündür herşey tepetaklak oldu ve ayrılığa doğru gidiyoruz..  
0 oy
(19 puan) tarafından
Yapmışsın  bir  hata  dikkat et kendine bence de cocuk olmasin en azından biseyler  bitse  bile  arada cocuk olmaz yoksa çoğu insan boyle bu sebepten boşanıyor 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ananaın ahını almışsın
0 oy
(13,627 puan) tarafından
Çok şükür mutluyum huzurluyum 

Ne acelen vardı ki o yaşta evlendin canım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 911 göst.
0 oy
11 cevap 401 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,238 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 452 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepemine22 (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,973 soru

23,658,123 cevap

308,839 kullanıcı

...