0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hamile olup oruç tutmak isteyen bayanlar neler yapacaksınız yani bebeğinizin yeterli besini alabilmesi için bana da fikir olsun sahur da ve iftar da ne şekilde beslenelim

11 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
Ben tutamıycam bode 10 aylık bebısım var emzırıyorum 
-Reklam-
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Son 14 günüm kaldı tutamicam :( 
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Hem hamileyim hem çalışıyorum hem bebeğim 2 hafta geriden geliyo. Tutmıcam malesef
0 oy
(3,684 puan) tarafından
Son ayım dayım tutmıcam eşim tutmamı istemiyor birşey olur diye :(
0 oy
tarafından

Allah kabul etsin inşallah 

İnternetten araştır canım 

Bebek sadece annenin yemek yemesinden değil onunda etkisi vsr ama bir kadın doğum uzmanı söylemişti annenin vücudundaki enerjiden vitamine herşeyi bebek kullanıyor rahatsızlık duymazsan sorun olmazsa tutmaya devam edersin. Sıkı ye güzel beslen :)

0 oy
tarafından
18 haftalık gebeyim inşallah tutabilirim ama bakiyim zorlanirsam tutmam tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor sürekli aç kalınca Rabbim yardım eder inşallah 

Valla sahurda kahvaltılık olucak akşam yemeği de her zaman yaptığım şeyler ekstra bişey yok
0 oy
(9 puan) tarafından
Canım ben hamileliğimde tutmuştum sahurda 2 yumurta Kahvaltılık muz falan yiyordum iftara da düzenli bol yeşillik tavuklu yemeklwr yapıyordum ve sahura kadar bol bol su içiyordum hiç bir sorun olmadı Allah ın izniyle 
0 oy
(177 puan) tarafından
Ben hamileyken de tuttum 7 aylık bebeğim varken de emziriyordum da sıkı ve güzel beslen muz kaşar peyniri yumurta tavuk salata bol su meyve bida ne zaman tutacaktır 30 gün orucu iyi oldu hem mübarek zaman senede bir geliyo 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben tutamicam canım son 5 günum kaldı tutsam ama tansiyonum cok düşüyor 
0 oy
(76 puan) tarafından
Ben normalde bile 4 saat aç kalsam elim ayağım titriyor. :( 54 kiloyum. Bebiş besin alamıyor zaten napcam bilmiyorum 
(1,932 puan) tarafından
Kız eski post bu
0 oy
tarafından
Once bol bol su icmeye ozen goster birde sgalikli seyler tuket ben geçen yıl hepsini tuttm.cok sukur bi sikinti yasaamadim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,033 göst.
8 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde ElifNur61 (35 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 202 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,008 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 202 göst.
28 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu

412,323 soru

12,412,107 cevap

44,895 kullanıcı

Kategoriler

...