Sorum yukarıda
Valla ben hamilelikte ve emzirmede de oruç tutulmasina kesinlikle karşıyım
İsteyen lincleyebilir umrumda değil
Çocuğumun vebalini alamam almadım da çok şükür
İki kızımda da tutmadim suan tutuyorum
İlm kizimkini o zamanlar memeden ayırınca yavaş yavaş tuttum
Şimdi de ikinci kiziminkini tutuyorum
1 ay oldu
Subatta da devam edeceğim iki ayı dolduracagim
Rab'bim kolaylık sağlamış niye hem kendimi hem bebegimi sıkıntıya sokuyum
9 aylık oluyoruz o yüzden tutamayacağım zaten ramazan da doğacak inş
ben ikisinde de tutmadim emziririrken de tutmadim. cocuk zaten anami aglatiyor susuz sekilde bebek buyutulmezdi yani ben dayanamazdim o stres gerginlikle agzim kupkuru olurdu. o yuzden tinla borcum var malesef
Tutmayı düşünüyorum deneyecegim çok zorlanırsam zorlamicam ama emzirirken tutmak da zor borcumda olsun istemiyorum bakalim
Geçen ramazanı tutamamistım bende lohusalığım ramazan ayına denk gelmişti. Şimdi de borçlarımı tutuyorum. Bu yıl ki ramazana inşallah borçsuz girmek istiyorum.
Gecen sene bnde ramazanda dogum yaptım tutmadım. Ama bu sene tutmak istiyorum
8 gün oldu benimde inşallah Şubat ayını oruçlu gecirebilirsem 30 günlük borcumu bitirmiş olacağım.
Benimde doğumum tam ilk haftasına denk geliyor malesef bu sene benden geçti Rabbim önümüzdeki ramazanlara inşallah 🤲🏻
Ayy canım valla doktorum çok su tuketmemi tembihledi. Bir de çok sık acikiyorum ve acıktıgim an mide bulantım oluyor. Bu sebeple ben tutamayacagim
Ben tutmicam acıkmaktan ziyade su için tutmicam
Ben geçen sene hepsini tutum Allah'a şükür bebeğim sağ salim doğdu yine olsa yine hepsi ni tutacağım
Düşük yapmasaydım ramazanda 4 buçuk aylık olacaktım ve tutardım ben içim rahat etmezdi diğer çocuklarımda da tutmuşturm
Borç biriktirmeyi sevmem. Elimden geldiğince tutuyorum. Geçen sene emziriyorum oğlum 6 aylıktı tuttum hepsini. Ondan önceki sene hamile idim tuttum hepsini.
oruc borclarimi yeni bitirdim ❤️❤️😍 tutucam ben
Eşim tut diyor ama ben tutamam
Kızımda gebeydim.tutmadim şuanda doğumum Ramazanda olur kesin tutmam
Kandillerde de tutmadım acıkınca şekerim düşüyor heleki hamileyim tutmayı denedim yapamadim
Kalacak mecbur hepsini sonra kazasını olarak tutcam
3 hamilelikte de tuttum canım çok şükür hiç zorlanmadım, bilakis çok dinç hissettim😻
Geçen sene ramazanda 6 aylik hamileydim doktorlar konustum doktorum da tut ya da tutma diyemem orucunu bilinen bir zararı yok yetersiz beslenmek zarar verir dedi (doktorum fransiz bir ateist bu arada) ben de iftarda sahurda dengeli yiyerek bütün ramazanı tuttum aclik ya da susuzluk yasamadim.
Bir gün tut bir gün bırak 2 gün tut bir gün bırak deneyebilirsiniz tutmak istiyorsanız
Bende öyle düşünüyorum tutacağım inşallah
Ama mutlaka dengeli ve güzel beslenin sebzenizi proteninizi güzel alın ben bir de takviye multivitamin kullanıyordum çok faydasını gördüm onu da tavsiye ed3rim
1,493,043 soru
24,395,309 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın