kızlar ne yaparsanız yapın olmuyor bazı şeyler ne kadar çok isterseniz başaramıyorsunuz

tek istediğim bu dünyada kızımın sağlığı. Tamam engelli asla bişey diyemem Allahtan ki zaten biliyordum ama en azından acı çekmesin olmaz mı

ağlamasın, üzülmesin zaten evde ömür boyu bakmaya razıyım ama acı çekmesin canı yanmasın.. Nefes alamadığı için hastaneye götürdük kızlar hava verdiler, ciğer filmini çektiler, burnunu temizlediler ve kan aldılar sonuçlar çıkar çıkmaz direk kızımı kırmızı odaya aldılar orda müdahale yapıldı yine benden alacaklar diye aklım çıktı çok üzüldüm çok ağladım benide içeri almadılar

meğer kandaki enfeksiyon oranı artmış kızımın zaten yoğun bakımda kaldığı zamanda artmıştı en yüksek 5 olması gereken değer mizgin de 41 küsür
kısacası kan sonuçları iyi çıkmadı anlayan varsa bakabilir kızlar. Ama kanında sürekli enfeksiyon çıkıyor Bi gün kan kanseri falan olur diye ödüm kopuyor. Lanet olası internetten araştırdım öyle yazıyordu :( ilk başta bize yatış yapılacak dendi dünyam başıma yıkıldı grip diye getirdiğim bebeğim bu sefer yine kalacak orda dedim işin kötü yanı bende emzirmiyorum orda kalamam günde Bi defa tek görürsem nasıl olcak allahım aklımda binlerce şey geçti. Kızıma hava falan verince burnunu temizleyince kendine geldi tabi ve toplandı kendini biraz dışardan iyi gözüktüğü için yatışını yapmıyoruz dedi allahım nasıl sevindim. Gülmüş meleğim onlara ellerini kollarını oynatınca yavrum acısından habersiz doktorlar da bizi uyardılar kanında enfeksiyon var dikkat edin biz havale geçirdiğiniz için buraya geldiğinizi zannettik dedi sonuçlar o kadar kötü o yüzden kırmızı alana geçtik dedi. Ama dışardan iyi görünüyor ilaç verdi kullanın 2 gün sonra yine gelin kanlara bakıcaz dedi i. Tabi bu süre zarfında ateş kusma farklı bişey görürsen hiç bekleme hemenn gel dediler. Bizde durumlar böyle kızlar ne iyiyim nnede kötüyüm arada kalmış kızımı izliyorum allahım verdin elhamdülillah ama ne olur onu bize bağışla acısını gösterme yoksa dayanamam ben kaldıramam evlat acınısı diye dua etmekten başka bişey gelmiyor aklıma. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Size haber vereyim dedim kızlar ❤️