Biz yoğunuz bu aralar fizyoterapi almamız lazım ve uğraşıyoruz daha çok uğraşcaz canlarım yolun çok başındayım dua edin bu süreç rapor alma işlemi kolay geçsin. Durumun içinde olmayan anlamaz Allah kimseye de nasip etmesin zaten. Bu eğitim merkezlerine gitmesi için rapor alması lazım ve oda kolay olmuyor maalesef.. Sizi yine haberdar edicem öpüyorum hepinizi ❤️❤️
Oyy maşallah.. ona analiz yetmez Rabbim yardımcın olsun canım. Herkes kalkamaz bu durumun altından. Rabbim sana öyle bir sabır öyle bir güç vermiş ki. SABRIN SONU SELAMETTİR bacım unutma
Bu kız analiz edilemez çok tatliş bal bal
Maşallah kuzuma ne kadar büyümüş ve dünya tatlısı bi kız olmuş
Kuzumm benim de alımdaydınız. Rabbim yardımcınız olsun.masallah kuzumaaa
Mizginim güzel gözlüm bnm teyzen sana kurban olsun senden haber gelmeyince ne kadar merakta kalıyorum biliyor musun? O anana söyle daha çok bilgi versin bizee ☺️☺️ teyzen o kara gözlerinden cokk öpüyor ❤❤
Oy masallah kurbam olurum. Guzellikkk masallah kocaman kiz olmuş. Allah kolaylik versim sana. Insallah.
Yüreği güzel annenin güzel evladisin sen MIZGIN ilerde buralarI okursan kuzum 1 değil kaç tane annen olup sana duacı olduğunu görürsün inşallah
Bahtın açık olsun hayatın iyilik güzellikler ile dolsun. Sana analiz olmaz hiç bir bebeğe olmaz siz ki masum bebekler siz ki günahsız melekler Her bir bebeğı annesine bağışlasın Allah hepsinin bahtı açık olsun karşınıza iyi temiz insanlar çıksın.
Öpüyorum seni o güzel gözlerinden mis kokulu çocuk
1,493,730 soru
24,405,073 cevap
350,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın