0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
Kızlar politik olamıyorum bir türlü ya bu da işlerimi zorlaştırıyor mesela birine içimden gelmiyorsa selam bile vermem ama o işler öyle yürümüyor bazen insnları idare etmek lazım gerek eşinin tarafı olsun gerek arkadaş ortamı olsun siz bu konuda nasılsınız yani politik olmak için nasıl düşünmek gerek

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben de politik değilim içimden nasıl geliyorsa öyleyim  aksine böylesi daha güzel 
(307 puan) tarafından
Güzel ama öyle olunca da ailenden başka kimse olmuyor yanında ne arkadaş ne eş ne eşinin ailesi
tarafından
Valla canım ikili oynayamam konu ne bilmiyorum ama ben böyleyim
-Reklam-
+1 oy
(11,217 puan) tarafından
hic degilim karakterime ters. bana gore politik olmak iki yuzluluk gibi geliyor ne sis yansin ne kebap diye kndi fikrinden dusuncelerinden vazgecmk dmk oluyor
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Değilim laf sıralı gelince yapıştırırım politik demek yalakalık demek bana göre 
(1,537 puan) tarafından
Bununla ilgili çok sevdiğim bi söz var hatta ayıya dayı demem yıkılsın köprü :D
0 oy
(302 puan) tarafından
Bende hiç değilim ya icimden gelmezse kimseye yalandan gulemem içim dışıma yansır mutlaka.

İki yüzlü olmaktan iyidir
0 oy
tarafından
Aslaa degilimm ne dilimin kemigi var nede o anlik duygularimi bastirabiliyorum. Ama gayet memnunum halimden
0 oy
(104 puan) tarafından

Hiç değilim bazı durumlarda olmak gerekiyo ama :D

0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ben eskiden değildim ama birkaç yildir olmaya başladim.olgunlastim sanirim.Eğer aram çok yoksa yada ayda yilda bir gorüyorsam yan yana gelince abartmamak kaydiyla sohbetimi muhabbetimi ederim. Tabi bir kavga,kötü söz,arkadan konuşma yoksa. Yani çok yakın olmam gerekmiyor. 
0 oy
tarafından

Valla politik falan olamam insanlar usta olmuş temizliyorum format atıyorum bundan sonra:D

0 oy
(1,837 puan) tarafından
Asla ama asla olamıyorum bu yüzden etrafımda hiç dostum arkadaşım akrabam kalmadı. Bana yanlış yapan yada sevmediğim bir huyu hareketi olan kim varsa tek seferde çıkartıyorum hayatımdan. Ve bu huyumdan nefret ediyorum. Kimsenin nazını çekemiyorum ya 
(307 puan) tarafından
Ben de tam anlattığın gibiyim eşimle bile hep kavga ediyoruz azcık politik olsam idare edicem ama yok işte
(1,837 puan) tarafından
Ben evlenene kadar pek farkında değildim bu ozelligimin. Evlendigim zaman farkettim çünkü eltilerimden veya eşimin yeğenlerinden saçma sapan hareket gördüğüm zaman direk çıkarttım hayatımdan bana idare et bunlar senelerdir böyle dedi ama elimde değil idare edemiyorumm. Sevmediğim birinin yüzüne bakıp gülüp muhabbet sohbet edemiyorum
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Valla bazen nefret ettiğim insanlara bile Allah ın selamını verip konusuyorum esim için annem için mecbur kalınca politik oluyorum diğer turlu her taraf uzuluyor. Aman iki gunluk dunya diyorum geciyorum :) :) :) 
0 oy
tarafından
Hiç yapmacık olamam dümdüz bir insanım (eşimle olan iletişimim hariç o konuda strateji kurarım evlilikte şart olduğunu düşünüyorum)
0 oy
(551 puan) tarafından

Bana hep çok politik cevap veriyorsun diyorlar ne ki bu politiklik.. yaptığım tek şey bana fikrimi sorduklarinda iyi ve kötü olmak üzere iki fikir sunmak seçimi yine onlara bırakıyorum sadece. Banane yani onların kararlarınıda ben vericem sonra sen dedin diye oldu dicekler.. politiklik buysa politigim mutluyum ;) değilse de politikmisim :D öyle diyollaaaa

0 oy
(3,445 puan) tarafından
Politiklik bana iki yüzlülük gibi geliyor yani sevmediğim adama selam vermek istemiyosam verdiğim zaman kendimi kötü hissedeceksem neden vereyim ki ..

Walla eşimin tarafında özellikle canımı sıkma ihtimallerini bile ortadan kaldırdım telefonumda sosyal medya hesaplarımda eşim hariç hiç bir akrabası yok 

Kaynana bile :D 
(307 puan) tarafından
Aynıyız kuzum anam eltimde var ya bir yalap şalap kaynanamla anlatamam o derece
(3,445 puan) tarafından
Aman bende. Uzak olsunlae cidden yüzyüze geldiğim bir durum olmadj bir tek görümce olacak şahısla oldu ama kimseyle ugrasamm diye herkesi sildim inan kafam rahat etti.
Eltiler le bir yıl samimi oldm kaynanadan nefret ettirecek hale getirdiler :D
Kestim ne evime alıyorm ne gidiyorm hzuurum yerine geldi
0 oy
tarafından

Samimiyetsiz Yorumları okumaya geldim  dermişim :D hajsjsjs şaka şaka 

0 oy
(20,226 puan) tarafından
Benim yapım gereği haksızlığa gelemem onun dışında anlaşılmaz biri değilim iyi bi çocuğum :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 480 göst.
18 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Buket0606 (307 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 467 göst.
+1 oy
53 cevap 698 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu