0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba. İki yıl oldu evleneli kaçarak evlendim. Önceki arkadaşlarımla bu yüzden bağım koptu. Eşim destek veriyor arkadaş gibiyiz. Ancak artık bunalıma girdim. Hamileyim bir tanede 2 yaşında kızım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim yardımcı oluyor ama kız arkadaş gibi olamaz tabii ki  benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı 

11 Cevaplar

+1 oy
(132,333 puan) tarafından
gurbetteyim kimsem yok ama bunalima girmek yerine hamd olsub saglikliyim sukurler olsun evlatlarkm saglikli diyorum arkadas cokda iyi bisi degil senjn en yakin arkadasin evladjn olsun
-Reklam-
+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Gecen böyle paylaşım yapmıştı biri oda yeni evliyim hiç arkadasi komşusu yoktu ve hesabi yeniydi aklıma o geldi bi anda 
+1 oy
(97 puan) tarafından
Benim de hiç arkadaşım yok bende evleneli 4 yıl oldu komşularım var fakat yaşları büyük bu arada hangi şehirdesin sen
0 oy
tarafından
Bulunduğun yerde arkadaş edinemedjn mi
(2 puan) tarafından
Hayır insanları çok soğuk bir yerde oturuyoruz
tarafından
Kız biri soğuk olur ikisi soğuk olur hepside soğuk olacak degilya. Komşuluk olmadan olmuyorki. Bende 2 yıldır evliyim burda birsuru arkadaş edindim
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Benimde arkadaşım yok ben hayatımdan memnunum 
0 oy
(1 puan) tarafından
Canim ben kacmadim ama farkli bir sehre gelin gittim. Esimin tum akrabalari burada. Yasitim dunya kadar insan var ama ben istanbuldaki arkadaslarima alistigim icin buradaki insanlar bana daha farkli geliyor 2 sene olmak uzere evleneli hâlâ bir tane bile arkadasim yok gel oturalim diyecegim. Tum gunum esimle geciyor. Ben de cok istiyorum bir kiz arkadasim olsun diye ama cidden arkadaslik yapabilecegim tarzda biri ile tanismadim henuz. Coook yalnizlik cektigim oldu tabiiki de senin gibi. Gel kahve icelim gel cay icelim diyecegim bir arkadas. Kiyafet sac makyaj konusacagim bir arkadas.. ama yok bazen boylesi daha iyi diyorum cunku kadinlarin birbirini fisekledigini goruyorum cogu kez hele de boyle bir donemde kim ne dusunuyor hic kestirmek mumkun degil. Akışına biraktim artik, icimin isindigi biri ile tanisirsam neden arkadaslik etmiyim. Tanismazsam da yalnizligimin tadini cikarmaya calisiyorum bebegimle birlikte. Esim taktir ediyor mesela sen diger kadinlar gibi degilsin toplanip dedikodu yapmiyorsun diye, bu yuzden de benimle hem es hem arkadaslik bagini daha da guclendiriyor her gecen gun
(8,000 puan) tarafından
Aynı benim hayatım eski arkadaşlarımı çok özlüyorum yaaaa .
0 oy
tarafından
Çocuk oyun gruplarına git imkanın varsa. Arkadaş ortamı sosyalleşmek önemli şeyler. 
0 oy
(211 puan) tarafından
Benim de hiç arkadaşım yok eşimde erken gider geç gelir tatili de yok ama çok şükür kızım var bütün gün onunla vakit geçiriyorum :)
0 oy
(25,210 puan) tarafından
Arkadaş edinmeye çalış komşu edin insan insana her zaman lazımdır 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Bende kaçarak evlendim benim de arkadaşlarımla bağım koptu. Bi arkadaşım tek vardı onunla konuşuyorum sadece ve benim eski arkadaşlarım benim arkamdan iğrenç iğrenç sözler söylediler hepsini duydum. Gerçek arkadaşlık bağı kopmaz bu sebepten dolayı. Boşver onları gerçek arkadaşların olsalardı zaten yanında dururlardı emin ol arkandan iğrenç laflar söylemişlerdir 
0 oy
(8,000 puan) tarafından
Resmen ben, eşim çok iyidir şükür ama bu şehire alışamadım sevmiyorum zaten herkes dedikodu peşinde eski arkadaşlarımı ve memleketimi çok özlüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zhra5667 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 789 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kekik4 (2,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,201 göst.