+31 oy
1,237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (202 puan) tarafından
Bari bu ramazan ayinda yapmayin gozunuzu seveyim olan var olmayan var tutan var tutmayan var halden hic anlamiyor mu bu iftarini sahurunu paylasanlar isterseniz lincleyin zerre umrumda degil ama yapmayin guzel kardeşlerim ramazan ayindayiz kimse sizin sofranizi yediginizi ictiginizi merak etmiyor yapmayin günah yaa simdi eminim sen demekki yemiyosun veya yok diye zoruna gitti diyenler olucak cok iyi bilirim vallahi var krali da var ama gunah gunah insanlar ne yapsinlar benim yedigimi ictigimi veyaa ben neden boyle bir sey yapayim neyseee anlamiyanlar olucak beni de yinede fikrilerimi yaziya dokmek istedim allaha emanet olun

33 Cevaplar

0 oy
(2,769 puan) tarafından
Kesinlikle çok haklisnz
(202 puan) tarafından
Sagol:)
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Çok haklısın nefis sonuçta
(202 puan) tarafından
Dimi yaa
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Bncede ya evinde olan var olmayan var paylaşın ca ne olyr tmm hadi fikir İcin menü soranı anlarım ama foto paylşana karşym 
(202 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(2,564 puan) tarafından

Artık o postlara bakmıyorum canim çektiği için değil üzülüyorum daha pazar yapamadik eşim kaç gündür sahurda sadece zeytin ekmek yiyor

:(

(202 puan) tarafından
İşte bak anlamiyorlar bu yuzden diyorum bende
(2,564 puan) tarafından
Valla kendileri bilirler yapacak bişi yok
0 oy
tarafından
Keske 5 10 tane + verme şansım olaydı 
(202 puan) tarafından
Oyşş yerim seni
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Bu da aynı kurbanda et paylaşanlar gibi. Olan var olmayan var. Özellikle bu dönemde her şey ateş pahası. Millet sofrasına bişey koyamıyo gerçekten. Televizyonda görmekle burda görmek çok farklı gerçekten burda hep kadınlar olduğu için bir birine özenirler özellikle baktığı için canı çekenler olur. Bende çok karşıyım. 
(2,564 puan) tarafından
Aynen öyle valla orucun başından beri sade zeytin ekmek var bizim sahurda Pazar yapamadik
(1,922 puan) tarafından
Oruç tutyomusun canım nerde oturyosun
(2,564 puan) tarafından
Evet tutuyoruz Allah im kabul etsin
Konya da oturuyorum
(1,922 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canım emzirmiyomusun
(2,564 puan) tarafından
5 buçuk aylık yok emmiyor malesef bıraktı mamayla besleniyor bizi zorlayanda o oluyor zaten:/
(2,564 puan) tarafından
Zamlarda sağ olsun artık yasanmiycak duruma getirdi eşim askeri ücret li çalışıyor maaşı aldığı gün faturalar kira derken bitiyor:(
(2,564 puan) tarafından
Allah im hepimize yardım etsin (amin)
0 oy
tarafından
Öyle insanlar orucu sadece açlık ve o açlığın sonunda gelen dolu dolu masalar zannediyor Oysaki peygamber efendimiz suyla hurmayla günlerini geçirirdi bizler öyle mükemmel bir peygamberin doymak bilmeyen ümmetiyiz malesef 
(202 puan) tarafından
Yaa ne guzel yazdin oyle
0 oy
(286 puan) tarafından
Cok dogru cok yüzde yuz katılıyorum 
(202 puan) tarafından
Sagol bitanem
0 oy
(2,068 puan) tarafından
çok haklı bir söz. bu yaşıma kadar normal zamanda bile içtiğim çayı kahveyi dahi paylaşmamışımdır hiçbir sosyal medya hesabımda hiç doğru bulmuyorum inanın. halk ekmek kuyruklarında biraz daha ucuza ekmek almak için o kadar sıra bekleyen insanlar varken benim en ufak yediğim şeyin bile görünmesi beni rahatsız ediyor. 
(202 puan) tarafından
Offf bu kadar mi hakli olur bir insan:)
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben paylasmadim paylasilmasini hoş bilmuyorum fakat paylasan çoğu  kişi zaten aseren girmesin yazıyor  yani resimli oldugunu belirtiyor ben canim ceker diye coguna girmem. Yani yapmam ama yapana da bisey diyemm
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Ve beklenen post:D.   
(202 puan) tarafından
Şukur:)(
0 oy
(135,790 puan) tarafından
cok haklisin        
(202 puan) tarafından
Sagol:)
0 oy
(179 puan) tarafından
Çok haklısın katılıyorum sana 
(202 puan) tarafından
Ne mutlu o zaman:)

İlgili sorular

+7 oy
13 cevap 653 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 954 göst.
24 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 248 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
28 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Summer33 (1,239 puan) tarafından soruldu

412,020 soru

12,403,341 cevap

44,521 kullanıcı

Kategoriler

...