0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Eşinizi kaynanazidan kıskanır misinz

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yokken bişey konuşuyorlar ya hani, hemen yanlarına giderim ne konuşuyorlar diye. Şükür bi sıkıntımız yok.Eşim gezdirir annesini, alış verişe ,akrabalara götürür. Kıskanmam.Çünki banada vakit ayırır beni ihmal etmez
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Hayır niye kiskanayim ki annesi o
0 oy
tarafından
Ayy yok neden kiskanayim ki.annesinin yeri ayrı i benim yerim ayrı sonuçta
tarafından
Diyorsun
tarafından
Dedim hile,haksiz miyim aşkım  :)
tarafından
Haklısın beybii
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Yok artık ya neden kıskanayım annesi sonuçta. 
0 oy
tarafından
Hayır tabikide neyini kıskanıcam
0 oy
tarafından
Kıskanırım ben  elimde olsa işe bile göndermem  e de  yanımdan bi adım öteye bile göndermem.  Sinek ısırır  sineği kıskanırım. Berber e gider onu kıskanırım.... Şükür ben aldım o görevi elin adamları saçlerini seve  seve. Kesiyolar dı... Artık ben yapıom onu   herkesten herşwyden çok  kıskanırım değil miki annesi   encok ondan kıskanırım. Böyşe   bir  insannı dünyaya getirmiş   eşim in her halime şahit olöuş bemden önce. O varmış   bu yaşa getirmiş en çok ta   evkenmeden önce ki zamanlar dan bahsettikkerinde kıskanırım.  Keşkem derim ben de orda olsaydom
tarafından
Az eksiği bana  ters. Azcık azalırsa bi problem mi var diyom   vqlla. Yaşam şekli  sanırsam
(4,225 puan) tarafından
Belki de canım ikinizde mutluysanız herkese saygı duymak düşr :)
tarafından
Zor kazandık biraz onun etkisi çok bizim üzerimiz de  o yüzden sanırım çok şükür  şikayetçi değiliz
(2,401 puan) tarafından
Sen hâlinden memnunsan sıkıntı yok o zaman bende eşimle zor kavuştum kıskanıyorum ama senin kadar değil kız
tarafından
Bilmiyorum ki herkes öyle söyleyince bi tuhaf oluyo sadece  yoksa kim ne diyecek ...  Ben bi buçuk yıl boyunca ağladım her gün...  Ölmek için dualar  ettim işkencd gibi  bir yıl yaşadım her saniyesi   berbattı   çok şükğr evlendik.   Ben de aşırı dercede kaybetme korkusu üzme. Korkusu var.  Takıntılıyım baya  da   biraz ben de farkımdayım ama  kendim e engel olamıyorum. Sevgimin sınır ı. Yok kıskanmamın  sınırı  yok... Korkuyırum birisi ona zarar verir. Diye...  Az önce birisi yazmıştı çıldırmış bu kadın diye.... Vqlla  çok değişik  içim   ben hiç böyle birisi değildim  sonra dan oldu bana bu  çok uçlarda her duygum
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hic de kıskanmam annesi sonuçta 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Normal bı kaynana olsa asla kiskanmazdim bnm eşimin yanında dirmama tahammül etmiyor doktora bile benle gidince kızıyor bişey alsak kıskanıyor o yüzden eşimin onun yanında bı dakka durmasını istemem
0 oy
tarafından
Kiskanmam cnm annesidir sonucta 
0 oy
(200 puan) tarafından
Ben kıskanmıyorum ama kayınvalidem hakkını vere vere oğlunu benden kıskanıyor sağ olsun 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Aman ne kıskancam 
0 oy
(13,612 puan) tarafından
Bı evladı annesinden kıskanıcak kadar şuursuz değilim çok şükür :) 
0 oy
tarafından
Yok daha o kadar kafayi yemedim şükür 
0 oy
tarafından
Ay asla.  Zaten aralarındaki diyalog çok sınırlı. 
0 oy
tarafından
Yok kıskanmıyorum hani dağdan gelip bagadakini kovmak gibi hayırdır benimde oğlum var öyle kendi annesinden esini kıskanan ruh hastası gelinlerden Allah korusun 
0 oy
(248 puan) tarafından

Hayır.

Sadece konustuklarinda benim adımın geçmesine sinir olurum 

0 oy
(1,099 puan) tarafından
O zaman kayinvalideden ne farkımız kalır..? Ben kıskanmam eşim annesini de beni de guzel idare eder ne eksik ne fazla o yüzden kıskanmam he benden co değer de verse kıskanmam öyle bir hakkım yok ne kadar eşimde olsa bir yerde oda onun annesi cani ciğeri ben yokken baş tacı annesiydi öyle de kalsın isterim
0 oy
tarafından
Kıskanmam için Bi durum yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,218 göst.