Kızlar 8 haftalik hamileyim geçen hafta doktora gottim ama doktorum 1 ay sonra gel dedi herkes 2 haftada bir gidiyormuş 3 aya kadar benim doktor niye 1 ay sonra gel dedi sorun yok kalp atışı herşey güzel dedi ama ben yine de takıldım bu duruma
Ayda bir oluyo kontroller normlde. Ama sen istersen iki haftada bir git istersn her hafta git o sna kalms canm.
1 ay sonra gittiğinizde size ikili tarama testini yapacaktır o yüzden söylemiş olabilir.
Bebişin kalp atışını vs duydu iseniz herhangi sorun yoksa 1 ay sonra gidin
:)) sende benim gibisin doktor 3 ayımdan sonra 1 ay sonra gel dedi içim içimi yedi 3 hafta zor sabrettim sağolsun doktorum istediğin zaman gel dedi kontrolleri 3 haftaya düşürdü. Takilma istediğin zaman git sende tek sıkıntın bu olsun
Canim bebegini gormussun kalbini dinlemissin bir sıkıntı yokmuş hamdolsun. Banada o haftalarda bir ay sonra gel demisti. Sık sık gitmek biseyi degistirmezki. Allah etmesin bi sorun olmadığı surece bir ay normal bir sure. Sancin kanaman agrin falan olursa hemeb gidersin ama onun disinda bi sıkıntı yasamazsan bir ay sonra git bişe olmaz
Canm kalp atışı duyulduktan sonra bir sorun yoksa ayda bir çağrılır
Komtroller ayda bir oluyor canım biz 23 haftalıgız her ay başında gidiyrz doktora
30 haftalara girene kadar (bi aksilik yoksa eger) ayda bir gidiliyor ztn ben 30 haftadan sonra 2 haftada bir gitmeye basladim simdi 36 haftaligim 1 haftaya dustu
411,372 soru
12,383,077 cevap
43,350 kullanıcı