Elinizde bir değnek olsa napak isterdiniz
❤ Ben oncelikle evli erkeklere bulaşan o..... Rı büyük bir sopa yapar evire çevire anladınız siz :))
Elimde bir sihirli değnek olsa sevdiklerimin ölümsüz olmasını isterdim
Kötü insanların hepsini aşırı iyi insan yapardım :)
Bi delik açar kaynanayı koyar beton dökerdim
Babama sigarayı bıraktırırdım 58 yasında hala iciyo bisey olucak diye o kadar cok korkuyorum ki
Elimde bir sihirli değnek olsa dünyadaki bütün savaşları bitirmek ve herkesi iyi yapmak isterdim
Bi tane daha benden yapardım o evde çocuklarla ilginirken bende sihirli gücümle ordan oraya sürekli gezer alışveriş yapardım:) su an çok fena özlemi Bi çekiyoruz gezip tozmaninn
Elim.bir degnek olsaydii.....
Canm skldikca bebegime bakardm.kime bnziyi napiyo bazen o kdar merak ediyorm ki oralarda napiyo diye :):):) ☺☺☺
Normalde hayalperestım ama realıst olasım tuttu hamılelıkte.Sıhırlı değnegımız olamayacagına göre :)
Elimde sihirli bir değnek olsaydı fena fiyatlara onu satardım :D :D
Dilek hakkı bir sürü olması lazım hangisinden başlasam:D
Elimde sihirli bir değnek olsa eltimi yok ederdim :)
O deynekle dünyayı guzellestirmek yerine neden başka şeyler yapip moralinizi sinirlendiriyorsunuz anlamış değilim yaaani :D
Oncelikle 1 degil cok sey yapmak isterdim .. ama Allah her kese evlat nasib etsin dilerdim tum hasretinde olanlara
O zaten var canm da ben evlenmezdim ama böyle diyincede cocuklarimi ne kadar sevdigim aklıma geliyor bilemedim
3 hafta önce doğum yaptım 6 ay once kaybettiğim babam in yanımda evladimi görmesini cok isterdim
Sihirli değneğim olsa kilitler, çok gizli labirent gibi birşeyin içine gizlerdim. Çünkü wow wow wow haraaam :D
Sadece kendimi yok ederdim
Elimde sihirli bir degnek olsa
Cocuk istismarini yapmayi birak aklindan bile gecirenlerin oracikta gebermesini isterdim ..
Oh oh ellerne saglık. Ben ihanet eden erkeklerin cinsiyet organlarnı bi deyenek dokunusuyla mahv ederdim görm karılarnı nasl aldatıyorlar mıss kallesler .... sinirlendim yene
Bide o gerizekalı beynlerin yıkardım ki kadına siddete son koyulsun yaa her görduyumde duydugumda mahv oluyorum icimden hemen insan yoksulunu mahv etmek geciyoo
404,464 soru
12,116,818 cevap
36,462 kullanıcı