0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (714 puan) tarafından
Kızlar benim kendimi bildim bileli sinir problemim var asamiyorum çocuğu uyuyamıyorum sinirleniyorum eşik bı laf söylüyor sinirleniyorum annem bişey söylüyor sinirleniyorum asamiyorum bu sorunumu biraz önce eşimle kavga ettim kendimi camdan aşağı atmayı düşünüyorum bileklerini kesmeyi düşünüyorum ölümden değil ama Allah'ın verdiği canı alamıyorum veya kimsenin bulamayagi bı yere kaçmak gitmeyi düşünüyorum çok ciddi bı yardima ihtiyacım var bana lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım

9 Cevaplar

+2 oy
(4,038 puan) tarafından
Senin yardımın psikologda burdan sınırının sebebini nasıl bulalım ki? Kendi kendini egitsen bile temeldeki sorunu bulman lazım acaba kan değerleri ile mi alakalı yoksa değiştirilebilir bir huy mu. Bunun cevabını doktor verir
(4,038 puan) tarafından
Kan değerleri düşükken bilincin karışıyordu saçma sapan şeyler düşünüyordum halüsinasyon görüyordum daha fazla inatlasmadim.gidip kan ilaçlarını aldım bir haftaya anca topladım yoksa berbat durumdaydim
(1,926 puan) tarafından
Vitaminlerin vucuda etki etmesi için 6 ay düzenli kullanmak gerekiyor 1 haftada olmaz ki
(4,038 puan) tarafından
Yok toparlamaya başlaması 1 hafta içinde oldu benim bayağı bayağı yerlerdeydi  sonrasında birkaç ay kullandim tahlil ve doktor tavsiye ile
(1,926 puan) tarafından
Kan değerlerine hormonlarına baktır. Daha sonrada hacamat yaptır canım
(714 puan) tarafından
Hacamati da yaptırdım asamiyorum en sonunda psikoljik destek almaya geldim
-Reklam-
+1 oy
(211 puan) tarafından
Doktora gitmelisin canım 
(714 puan) tarafından
Ben napcam ya  çocuğuma iyi bı anne olamıyorum içim içimi yiyor
(211 puan) tarafından
Ben de senin gibiyim ama gerekirse emzirmeyi bırakmalıyız çünkü mutlu anne mutlu bebek demek
(714 puan) tarafından
Bunu da düşündüm
(211 puan) tarafından
Psikiyatriye git canım sen emzirdiğini söyle ya ona göre ilaç verir ya da psikoloğa yönlendirir
(714 puan) tarafından
Tek çarem o kaldı
0 oy
(373 puan) tarafından
Bence psikolojik tedavi al bendede sinir problemi çok vardı insan zamanla aşıyor  bende hiç kalmadı
(714 puan) tarafından
Biliyorum en çok ta ne zoruma gidiyor biliyomusun ben bu sinirlerim yüzünden çocuğuma iyi bı anne olamıyorum
(373 puan) tarafından
Kaç yaşındasın hayatım seni bu kadar sinirlendiren pskolojini bozan nedir aile yasantinmi ne yani
(714 puan) tarafından
Eşim çok iyi biri onuda haketmiyorum biliyorum çok odun biri biraz maddi imkansizliklar var  24 yaşındayım eşimle hiç iyi bı aile olamadık iyi bı arkadaş olamadik çünkü benle konuşmaz pek konuskan bı insan değil bugün yine boşanma aşamasına geldik
(373 puan) tarafından
Maddiyat evet genellikle evlerin huzurunu kaçıran da odur :( kendini düzeltmeye calis bence dediğim gibi psikologa görün rabbim yardimcin olsun
(714 puan) tarafından
Amin.m.
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Bunları düşünüyorsan gerçekten ciddi yardıma ihtiyacın var 

Ve bunu da biliyorsun erteleme 
(714 puan) tarafından
Ya biliyorum Allah'tan korkum olmasa  biraz önce camdan aşağı bakıyorum bakıyorum sonra Rabbim bı gic veriyor
(14,674 puan) tarafından
Bence o anda la havle çek ve abdest al ferahlat içini
(714 puan) tarafından
Bı dahakine  yapcam inşallah
0 oy
tarafından
Daha önce de böyle miydin canım bence bir psikoloğa gitmelisin
(714 puan) tarafından
Gitmedim bugün randevu aldım öğlen 1 de gitcem ilaç verirlerdi acaba
0 oy
tarafından
Allah gönlüne ferahlık versin. Piskolojik destek almalısın 
(714 puan) tarafından
Bugün için randevu aldım
0 oy
(4,386 puan) tarafından
psikiyatriye gidin bir an önce. Rabbim acil şifalar versin 
(714 puan) tarafından
Bugün için randevu aldım
0 oy
(134,100 puan) tarafından
destek al bacim
(714 puan) tarafından
Şuan hastanedeyim randevu aldım
0 oy
(724 puan) tarafından
Öfke görünen kısmı birşeyler söylendiğinde kendini nasıl hissediyorsun değersiz,anlaşılmaz,insanların umursamadığını düşünebilirsin,fazlalık olduğunu,değersiz olduğunu ya da bilmiyorum başka bir sebep önce kaynağını bulmalısın ki düzeltmelisin ve bunun için terapi almalısın tek başına aşamazsın
(714 puan) tarafından
Şuan hastanedeyim bu yuzden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
15 saat önce Diğer kategorisinde Papatya3535 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 650 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 00y1 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 507 göst.
+1 oy