0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından

Eşimle sorunlarımı hatorlayanlar varmı bilmiyorum tatil meselesi bosanma davası cocuk....

Gene aklıma geldi oturdum ağladım.
Biz hiç bir yere gitmeden onun memleketine gittmiştik ewlendıkten 9 ay sonra 8 aylık hamileyken...
Tartıstık bosanacaktık bebek dogdu bosanmadık.ama hala yediremıyorım 
Mantıga bakarmısınız... Ewlendik karnın burnunda ne balayı... Baba ewıne gidilecek amnena gittik 15 gün bir yere cıkamadım ama kendı fıldır fıldır... Daha gelmem tatıle gidecem dedim  gidemedik para yok ama izin kullanılmak zorunda hoppp Haydo bıdaha memleketeee  
Bu sefer hadı gezelim falan dedi ama peşimizde kuyruklar iş buyuranlar  vs..... 
Şimdi diyorum sende ben onemsizmişim memleketin daha önemliymiş arkadaslarım vs.  Aklıma geldi kıymetsızlıgım de azcık agladım...

Linçlemeyın ha :) nıye gittin falan demeyin gitmemek için evde ne var ne yok kırdım ama yok NATO kafa nato mermer aile evi hersey... Yiyecek bi darbe ailesinden tek kalacak babam gibi ozaman anlıcak benı

2 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sana tavsiye geçmiş geçti bitti..

Sürekli yapılanları yaptıklarını hatırlarsan hep mutsuz hep diken üstünde olursun..

Olan oldu..kırildin ama geçti..

Geçmişten ders alarak yoluna bak gözyaşni da geçmiş için akıtma ❤️
(9,234 puan) tarafından
Yok yawru takılmıyorım da demin diyor ki hazıranda izne cıkıcaz iyi tamm dedim.ama memlekete gitmem bir bakısı vardı sankı ben orda kestim göbeğimi Allahım ya bırkerede karınla bişeyler yap be adam
(4,876 puan) tarafından
Kız kaynana aradı ☺️
(3,443 puan) tarafından
WhatsApp a bak kız :)
-Reklam-
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Ah ah sus bacım bizede hatırlatma biseyleri zaten lohusayim 
(9,234 puan) tarafından
Ne edek kader herhal

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 1,483 göst.
19 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 905 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 587 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pampers (448 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,905 soru

24,378,334 cevap