Kizlar 28.yaşıma girdim eylulde. Temmuzda dogum yaptim eşimin maddi sıkıntılarından dolayi daha dogrusu patronunjn yüzüden maasini alamıyor nerdeyse 1yil olck ihtiyacımız olunca msj yaziyor patrona gidiyor yanina 500 600 tl tek veriyor. En son dogum icin 3.500 tl vermisti ozelde dogum yapcgm icin zaten dpgum ucreti sadece 3.500 tldi. Neyse bende eşime üzüldüm dedim devlette dogum yapayim o para elimizde kalsin çocuğun ilaclari doktor parasi ne bileyim bez falan bizi idare etsin dedim. Biz aile apartmanindayz kira falan yok hatta yemek bile yapmiyorm sadece kahvaltilik ihtiyacimizi ek olarak canimiz bisey isterse aliriz yani kuru yiycek falan masrafimiz olmaz. Yag salca kuru gıda falan yok yani arada aliriz aşağı kata birakiriz. Iste boyle bisey yaşıyoruz. Eşim dpgum icin hediye alckti simdi alma ddim partorunun para verince alirsin bilezik alckti burma 4bin tl civari
Sonra dogum günüm geldi ona da simdi alma dedim. Kasimda yil dönümü var ona da bisey alma diyorm. Oyle hediye almis almamis acikcasi takan yada merakli biri degilim. Ama dedim cocuk biraz toplansin büyüsün ehliyet almak istyrm üniversite mezunuyum belki is bulurum oldgm ilcede is imkani yok denecek kadar az baska ilcede cok secenek var olursa ilerde isime yarar dedim ama hic istekli degil hatta ehliyet almami istemiyor surat asıyor. Eminim ailesinden amcasindan cekindigi icin dicekler evli kadin otursun evinde ne gerek var ehliyete dusuncesindeler bu da ondan dolayi tartisti benle once sen bilirsin dedi ama hep surat 5kariş. Dünde kavga ettil yine istemiyorm hic bisey alma dedim konu kapandi bi kac gun sonra barışınca hediyeyi istemedigimi artik konunun kapandığını düşünücek. Bende açmıcam konuyu ehliyette istemicem ama hep para isticem normalde hiiic istemem ihtycm olursa al gel derim. Bu sefer isticem kendim alcm hep fazla isticem köşeye aticam biriktircm kendim ehliyet almaya caliscm belki uzun surck ama alcm bu sekilde. Sizce yanlis mi yapiyorm . Yada napayim?sinirlerim cok bozuldu kavga ediyor sonra barışıyor ama istedigim şeyi tamamen yok etmeye çalışıyor inanin bu baska seylerde de gecerli hayallarimi bile kısıtlıyor. Seviyor beni sadece aşırı gercekci bi esim var bu maasla bunu yapamazsjn diyor vs seyler. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin