+2 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bu devirde birine iyilik yaparken iki kere değil on kere düşünmek lazım. 

Dün kurabiye yaptım yan komşuma götürdüm çok iyi insanlar yaşli teyze ve eşi. Hem ramazanlarini kutladim hemde o gün oğlum düştüğünde koşa koşa gelmişlerdi teşekkür icabinda verdim. 

Sabah eşim işe giderken saat 7 de kapi çaliyo gümbür gümbür eşim açti beni uyandirdi irem yan taraftakilerin kizi gelmis bi bak diye kalktim basima tülbent aldim ciktim kapiya, O teyzenin kizi bas bas bağriyo dün anneme verdin kadin hastanelik oldu ne yapmaya calisiyosun diye. 

Çok çirkef birşeydi baktim güzel dilden anlamiyo bende çirkefleştim bende bağırdım beni sindiremiyeceğini anlayinca cikti gitti. Çok üzüldüm ama o teyzeye neyse sonra eşi geldi teyzenin eşi. 

Meğersem kadin şeker hastasiymiş kurabiyelerden fazla kacirmis şekeri yükselmiş midesi rahatsiz olmuş hastaneye gitmişler. Adam yazik nasil özür diledi kusurs bakmayin kizim sizlik birsey değil diye.. 

Ama bu durum beni çok üzdü biz sürekli o teyzeyle birseyler yapinca bir birimize veririz ve gercekten çok iyi insanlar.

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızı insan değil demek ki canım 
tarafından
Hemde hiç değilmiş canim
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Sakın bir daha verme bence Allah korusun ya ölse kızı başa belaa 
tarafından
Kiz yok bidaha cesaret edemem zaten ya
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Yaşlılara verilen şeylere dikkat etmek lazım öleceği vardır sen sebep olursun b.ok atarlar
tarafından
Bidaha vermem zaten
0 oy
(630 puan) tarafından
Teyzeye üzüldüm ama kızı insan değilmiş boşver. Yazık koca adam gelmiş özür dilemiş düşme arkalarına yaşlı insanlar el çekme onlardan. Kızı boşver insanlık öğrensin gelsin
tarafından
El çekmem ama bidaha uzun sure bise vermem
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Birdaha verme canım birsey
tarafından
Yok yok vermem
0 oy
tarafından
Böyle insanlara sinir oluyorum sürekli birilerini suçlamaya yer ariyolar manyakk mıdır nedir 
tarafından
Manyakk olmass sabahin 7sindr kapiya dayanir mi
tarafından
Valla öyle Allah akıl fikir versin inşallah
0 oy
tarafından
Töbe töbe ya 
tarafından
:((((
0 oy
(11,152 puan) tarafından
Ayy kızı evlerden ırak bırak bida bişey verme başına kalır 
tarafından
Yok baci vermem zaten
0 oy
(5,882 puan) tarafından
Bncede verme bi ara komşum bna yemek getrdı gece kustum fenalaştım bnde tatlı dile syledim abla yemeklrerin bna dokunuyor emzdryırum sütüme geçiyor kadın daha yemek getirmedi hiç rahatsz olmam ilkez başıma geldı tabi sen iyi nytele vermşsn nerden blecen kadınnın şekeri var
tarafından
Yok vermem zaten
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Verme bidaha bosver
tarafından
Yok canim vermem zaten
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Yaâ kurabiyeden olsa ztn sizde zehirlenirdiniz. Kadının kızı suç atacak birini aramış size patlamış bence
tarafından
Ruh hastasi :D
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Bidaha verme en iyisi cnm kizı problem oluyo baksana Allah korusun bisey olur senin basina kalir insanliktan nasibini almamiş kızı
tarafından
Yok kiz vermemmm daha bu genç ve citir yasimda cezaevlerine dusemem :D
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Yazik ya mahcup olmuslar kizlari yüzünden .Bir daha tatli tuzlu seyler verme .yaşliya uygunsa ver dokunur onlara kizi için muhabbeti kesme
tarafından
Yok gene konusurum da belli bi sure birsey goturmem
0 oy
(7,753 puan) tarafından
İyilikten maraz doğar lafını doğrulayan hareket.
tarafından
Aynn canim
0 oy
tarafından
Sen nerden bilecektin ki kadin hastaligini bilip yememeliydi ya da madem tutamayacak kendini kizim seker hastasiyim alirsam yerim rahatsiz olurum diye kibar bi dille geri cevirecekti seni. Kizi dağda mı yasiyomus o nasıl üslup ya terbiyesiz
tarafından
Dağdan inme olunca işte..
0 oy
tarafından
Iyilik yap  denize  denize at  bu devirde  iyilik yapılmaz öyle insanlara
tarafından
Bidaha yapmam zaten
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Kiz irem burda meshur bir açma tarifi vardi bulamadim hatrliyorsan veriver ya.netim yok seni gordum yazdim direk:)

tarafından
Yok gülüm valla
0 oy
tarafından
Kızı o anın verdiği panikle böyle bir şey yapmış olabilir iyilik yap denize at asıl o kızın senden gelip özür dilemesi gerek
tarafından
Gelip duzgunce sorabilirdi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 146 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
11 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde simgeozkn (1,007 puan) tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,608 cevap

36,492 kullanıcı

...