Kontrole özele gidiyorum kızlar 35 haftalık hamileyim özelde düşünüyordum duğumu ama son bir haftadır fazla para harcadigimizi fark ettim ve doğumu devlette yapmaya karar verdim eşime kıyamıyorum o kadar fazla paramız gitti ki bide doğum için 4 5 bin vermek istemiyorum doğumdan sonra sorun olur hastanede kalmam gerekir daha fazla masraf çıkar diye vazgeçtim inşallah develettede güzel geçer doğum ❤
Bu arada gittiğin özel hastane Elazığ Medikal park
Gideceğim devlet hastanesi de Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi
Nereye gidiyorum canim
Bende eşimi memlekette değil de elazığda yaptırayım die kandırmaya çalışıyordum :D 5 bin tl ise o
Fırat üniversitesine giderim :D
Canım devlette doğum yapıp özel odada kalabilirsin önceden konuş hastane yönetimi ile ben de öle yapacağım Ankara da devlette doğum yapacağım özel oda fiyatı 150 TL kadarmış yanımda da annem kalacak normal dedi zaten doktor ertesi gün çıkarım ins
Valla bnde devlette.doğum yapcam içim.çok rahat çnkü bi tandığımın doğumunda sıkıntı olmuştu özelde hemen devlete sevk etmişler hiç sorumluluk almıyolar kız sinir krizi geçirdi korkusu katlandı falan. 4-5 bin liraya bebeğinin birsürü eksiğini larşılarsın yazık mı değil. Para kazanması çok zor valla en doğru kararı vermişsin emin ol.pişman olmayacaksın. Doğumunada az kalmış doğurdupunda memnun kalıp kalmadığını yaz bari :)
Bende devlette yaptim cok tecrubeliler sakın korkma yok bagriyolr azarliyolr diye bisey yok iyiligin icin soyluyolr herseyi insallah cok guzel gecer dogumun :)
Güzel dusunmussun canım.Cunku Allah korusun ozelde bı sorun olursa devlet hastanelerıne yolluyolar.Sımdıden bı doktor edın kendıne devlette arastır.Hop diye de senı tanımayan doktora gidilmez.
Hayirlisi olsun kuzum . ALLAH yardimcin olsun hersey guzel gecicek ins . Esjiden ozel mi varmis bosver :)
Ben de 20. Haftaya kadar özele gidiyordum ama doktorum benim sezeryan olmam gerektiğini söylüyordu. Devlete gittim devlette normal dogurabilirsin dedi ve özel de yeni doğan premature yoğun bakimi yoktu. Gerekli olursa devlete sevk ettiklerini soylediler. O kadar para veripte bunu yasayacagima devlete giderim daha iyi dedim devletten devam ediyorum simdi.
Yok canm ya bazıları abartiyorlar ne gerek var ozellere o kadar vermeye git devlet hastanesine dört dörtlük dogumunu 5 kuruş almadan yapıyorlar devlet daha deneyimli Ebeler binlerce dogurtmus pratikler artık muayeneye bile devlete gidiyorum çok şükür çok memnunum ikinci doğumu da devlette yaptım Allah razı olsun onlardan
1,488,449 soru
24,330,439 cevap
345,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın