Canlarım merhabalar
İlk öncelikle konuya şöyle girmek isterim ki Ayak basparmaklarimda ve onun yanindaki tirnagimda şekil bozukluğu var. 3 tırnağım uzun yıllardır bu şekilde. Hastaneye gittiğimde ' Yanlış ayakkabı seçiminden dolayı tırnak yatağın bozulmuş. Tırnaklarini çeksek bile yine aynı şekilde gelir ' dedi doktor. Bu sebepten dolayı çektirip o acıyı yaşamak istemedim. Tirnaklarimda bu şekilde kaldı. Kafaya çok taktiğim bir konu estetige girdiği içinde ücreti fazla söylüyorlar.
Eltim yeni evliyken ' Tirnaklarimda sorun var yenge . O yüzden çorapsız gezemiyorum' dedi. Bakmak istedim ve çorabını çıkarınca aynı benim tırnağım gibiydi. Kalınlaşmış ve yan tarafa doğru uzamisti. Ayy bir mutlu oldum kahkaha attım. Yerimde duramıyorum. Eltimde şaşırmış baktığını görünce çıkardım gösterdim tırnaklarımı. Oda benim gibi mutlu oldu mutluluğumuzun sebebi ise yalnız olmadığımız hahahahhh benim gibi bir başkasının tirnagida böyle diye
Şimdi ise kaynım halen eltimin tırnağını görmemiş . Hep çorapla uyuyormuş benim eşim biliyor. Hatta konuşurken ' ilk defa gösterdim sana şok olmussundur belki' dedim . ' Ben önceden de biliyordum hayatım. Nisanliyken sabah seni almaya gelmiştim ev için emlakciya gidicektik sen uyuyordun uyandirmak için kapıyı çaldım ve sen uyku sersemi açtın ayağında çorap yoktu ve gördüm ' dedi . Ayy bile bile evlenmiş adam hoş olmayan bir görüntü çünkü.
Neyse konuyu uzattım yine. 3 gün öncede kaynım Siirt'ten geldi. Ve onunda ayak tırnakları benim gibi olmuş bir tırnağı düşmüş . Çorabını açıp gösterdi. Eşimde 'Diger tırnağını da göster kardeş bı bakayım ' dedi. Kaynım 'cok kötü abi boşver ' dedi ve göstermedi. Sonra bende başladım sorular sormaya. ' Çorap bile çıkarmaya insan utanıyor dimi abi? Çok mu kalın tırnağın? Kesilmiyor bile yan keskiyle kes abi ' gibi şeyler söylüyorum. Hepside beni şaşkın dinliyor kaynım ve kaynanam. Ben konuştukça gaza geldim. Doldum doldum en sonunda cesarete gelip ' bunları nereden biliyorum diye merak ediyorsunuz dimi ? Çünkü benim Tirnaklarimda aynı durumda . Ohh be söyledim rahatladım yıllarca soyleyememistim ' dedim. Ayy ben bunları derken kaynım konuşuyordu kaynanamda oğlunu dinliyordu. Benim lafım arada kaynadı gitti
Ne güzel cesarete gelip söylemiştim yaa birdaha nerden bulacam bu cesareti birdaha itiraf edemem Hayy aksii bendeki şansa bakarmisiniz kızlar
Eve gelince eşim ' helal olsun valla bi anda söyledin şaşırdım nasıl söyledin 4.5 yıldır sakliyordun ' dedi. Bi o duymuş
Güya itiraf ettim pehh kimse duymadı . İçimde bir hüzün oldu kii sormayın gitsin kızlar . Yine coraplarimin arkasına saklanacagim yazın bile offf anamm offf hahahahhh
Bende burdan söyleyip rahatlayım bari
Çok boş konuşuyorsun kız sen
Ahahah ay Allah'ım ya sonuna kadar meraktan okudum
Ayy ben bunu okurken inadına aşk dizisindeki defneyle yengesi geldi aklıma
Kız ne güldüm sesli sesli gülüyorum gözlerimden yaş geliyor hele bakalım ayağına bu kadar anlatmışsın Rabb'im başka dert vermesin amin çok güldüm anlatma tarzına
1,439,294 soru
23,663,139 cevap
309,092 kullanıcı