Ben doğum yapali 4 ay oldu ve doğum yaptıktan 2 gün sonra kaynanam tarla da çalışmaya başladı evde tek bıraktı beni yani yemeği ben yapıyordum evi ben topluyordum haksız mıyım sizce daha çok zoruma gidiyo 30 dikisim vardı. Vede birşey soracam kaynanam ben nisanliyken eşimin çamaşır makinasını aldı kendisinin ki bozuldu bana da size evlenince iyisini alırım dedi yenisini alırım dedi bana da şimdi kalkmış evdekini götür diyo bende almam dedim böyle diyordun dedim 1 sene kullandım bunu al dedi bende yok dedim kul hakkı değil mi sizce ne demem lazım benim şimdi
Amaaaan canim bos ver esin yenisini alir. Zaten butun kaynanalar oyle benimkide evi bana emanet ettietti kayinbabam da var 2kucuk cocuk hersey bana bakiyor. Kendisi gezm3lerde 2hafta.aman gitsinde her isi yaparim kafam rahat olsun
Ya çok da evham yapma canım tarla da işe gitti çalıştı diye kızamazsın kiki sonuçta işi o bırakamaz tabi ki.. Kendi annen de gelip bakmamış anlaşılan kıızyorsan ikisine de kızman lazım ona bakarsan.. Beyaz eşya muhabbetine gelince de elinde yok demek ki boşver hediyen olsun bi makine de Nolcak kendine git daha iyisini al canım. Bazen çok abartıyoruz en ufak şeyleri herşeyi de sorun etmeyin bu kadar ya millet neler neler yalışıyor.
Biraz abartiyo olabilirmisin :) ne sorunlar yasayanlar var duysan aklin sasar benimki neymiski dersin ayrica kayinvaliden tarlaya ise seni gondermemis kendi gitmis ki gitmek zorunda bunuda senin bilmen gerek aslinda anliyorum yeni dogum yaptigin icn ilgi bekliyosun ama yasadigniz yer ve sartlariniz ne gerektiriyosa o olmali bi yakininda gelip bakabilirdi sana eger cok ihtiyacin varsa . Valla benim kayinvalide anlatir arada tarlada kendi kendine dogum yapip sirtina cocugu baglayip tekrar tarlada calismaya devam etmis bence biraz sakin ol tepkileri torpule sakinlik iyidir
Oooo bole kaynanalari gorunce kendi kaynanamin elini opesim gelio valla.2 gunluk dogum yapmis kadin nsl kalkip yemek yapsin
Şukret ki seni tarlaya calismaya goturmemis... bir tatli su kurnazi kaynana daha..
Bende Martta dogum yapacagim bizimde tarla isleri bsliyor kaynanam yanimda dursun istemem zaten ayriyiz da annem gelip ilgilenicek
Kul hakkı canım ama keşke daha önce vermeseydi genelde verilen şeyler geri gelmiyor canım aile olunca bir şey denmiyor doğumdan sonrada sana bakmaması da kötü olmuş benim kaynanam öyle bir şey yapsa tavrını koyardim
Benim kaynanam 2 gün bile dolmamıştı doğum yaptım geldi kavga çıkardı sonra ben ve bebeğim hastaneye yattık geldi eve 1 aydan fazla kaldı tekrar kavga çıkardı ev eşyalar bizim olmasına rağmen kadın durup durup herşey benim diyo dedim madem senin gel evinde otur biz gidiyoruz daha 40 liyim evime düşürmediği huzursuzluk kalmadı varsın eşyalar onun olsun yeter ki huzurumu kaçırmasın.
ya ben kayanam gelmesin diyorum bebeyime rahat bakiyim her seye gelip karsacak onu derdi almis beni.canim anne kendi bakmak cokmu zor.icim icmmi yiyor gekeeck diye
Kusura bakma da sana bakmak zorunda değil.ki.Ne gelin kaynanaya nede kaynana geline bakmak zorunda değil.Kendi ailenden birisi baksın bu kadar zorlanıyorsanız ayrıca kaynana yazık yani tarlada çalışmaya başlamış.kadincagiz demekki ordan para kazanıyor ne yapsın.Camasir makinası konusunda da kaynanan niye kul hakkına girsin ki anlamadım ha söz verdiği şeyi yapmak gerekir ama durumu yoksa ne yapsın yani
Esine soyle alcam dediyse aldirsin annesine . Ya bu insanlar ne kadar dusuncesiz ya nasil birakip giderler eb azindan yemegini tenzlgini yapsin ya esinde bisey demyrsa onada soylenck cok sey var onun annesi sonucta bi ses cikarmasi gerej
Eğer kimseniz olmasaydı napıcaktınız ben öyle düşünüyorum açıkçası ne kaynanama nede kendi anneme güvenip yapmadım çocuğu Allahın izniylr güç kuvvet versin sen bak çocuğuna sonuça çalışmaya gitmiş. Makine konusunda eşinin söylemesi gerekiyo onu ben onun ailesiyle konuşulucak bişey olunca ben karışmam o halleder eşinize söyleyin bana söz verildi yenisini istiyorum diye
1,509,888 soru
24,637,044 cevap
365,540 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın