+1 oy
1,009 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Oğlum  5 aylık eşim ikinci cocugu yapalım beraber büyüsünler diyor şaka arasına bazen katıyor biz iki erkek olduk sende bir kız gettir onunla ilgilen ne yapmam lazım oglum cok huysuz ikinci cocuga bakabilir miyim düşünceniz nedir 

52 Cevaplar

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Bence çok yanlış yeni bir bebek demek ilk cocugun seninle geçireceği vakitten çalmak demek bana göre. İstemsiz bir şekilde de olsa hem sen yipranicaksin hemde yeni doğan küçük diye onunla daha çok ilgilenirken bulucaksın kendini  ben olsam en az 5-6 yıl bırakırım bunun sonrasinida düşünmek lazım bu devirde ikiside okula gidecek ikiside evlenmek isteyecek falan derken iyi bir hayat sunmak istiyorsan bence biraz daha bekle.
(5 puan) tarafından
İyi bir hayat sunmak istiyorum  bebegim bana cok düşkün birde cok huysuz haklısın
(1,963 puan) tarafından
Ertele canım sanada düşkün bu sefer onu bıraktığını falan düşünecek psikolojik olarak etkilenecek
-Reklam-
0 oy
(8,429 puan) tarafından
Daha çok küçük ama sen bilirsin benim oğlum ,8 aylık olcak ben bile korkuyorum her ay insnhamile kalmam diyorum
(5 puan) tarafından
Ayen kucuk kıyamıyorum ben ama eşim iste
0 oy
tarafından
Oglum 3 yasinda 2.cocuga hala hazir degilim manevi olarak buyuk cesaret olur seninki yada delilik :))bence bebegun tadini cikar 2. Olursa sende cocuklarda cokkk.zorlanirsiniz bence yani
(5 puan) tarafından
Ayne haklısın eşimin umrunda olmaz sabah git akşam gel  eve
0 oy
tarafından
Bakarsın o ara delirirsin benim gibi 
(5 puan) tarafından
Sizinde mi var
tarafından
Evet 9 sene üstüne oldu benim o yüzden 2. De olursa olur diye düşündük oldu. Araları 13 ay oğlum 6 aylikti 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim kızım da erken doğdu biraz.
Kızımdan yana sürekli kucağa gelmek istemesi dışında sıkıntım yok oynuyor abiyle ama oğlum gece uyanır sabah 5 de kalkar. Sürekli oyun oynamak ister beni sürükler herseyi ellerler evde sağlam pek bisey kalmadı öyle işte sürekli de evdeyiz tek başıma evden çıkmak zulüm
(5 puan) tarafından
Korktum şuan inşallah vazgeçer Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Kocan doğurup emzirip bakacaksa neden olmasın ahahah
(5 puan) tarafından
Haklısın valla söylerim bunu ona
0 oy
(5,652 puan) tarafından
Benimki de 5 aylik, 10 yıllik spiral taktirdim :D dusunmen bile iyi cesaret
(5 puan) tarafından
Spral iyi ki bilgi verir misiniz
(5,652 puan) tarafından
Klasik bakir taktirdim, 10 yillik, adet gununde takiliyo normalde ama hamile olmadiginizi gosteren bi kan testi falanda varsa ozelde takiyolar devleti bilmiyorum, 1 -2 dakikalik bi islem, can acitan bi islem degil sadece rahatsiz edici bi durum,bi kac gun agir kaldirmamaniz gerekiyo, takildiktan sonra bi kac gun kanama oldu hafif adet agrisi gibi agri oldu o kadar, adetim de normal bi sekilde vaktinde oldu, takildiktan sonra 3 hafta iliski yok, 1 ay sonra kontrol var
0 oy
(8,123 puan) tarafından
Çok küçük canım zorlanırsın. 
(5 puan) tarafından
Haklısın valla
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Oğlunu ihmal edersin canım daha çok küçük hem sende çok yorulursun çocuğa bakacak olan sensin bütün zorluğu sen çekeceksin bence biraz daha büyüsün oğlun
(5 puan) tarafından
Haklısın düşünmüyorum zaten eşim istiyor
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Kız olacagı garanti mi siparişle oluyor mu bu :) bence  bebeğin çok  küçük  deneme  derim eşinin aklına  uyup  hele  çocuklara  aksama  kadar sen  bakacaksan iyice zor  hem  bebeğinde  küçük  hele  az  büyüsün  bacım  ölmeyi  bayılmak  sanıyorsunuz o zorlu  evreleri  görmediniz  acele  karar  vermeyin derim ;)

(5 puan) tarafından
Ben zaten istemem eşim istiyor 2 sene olmadı diye korkuyor
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Daha cok küçük yavrum ama 
(5 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Ah bacım sakın ha az büyüsün oğlun öyle olsun
(5 puan) tarafından
Eşim istiyor ben düşünmüyorum zaten
tarafından
Tamam da çocuğu eşin mi doğuracak o mu bakacak yani senin kararın önemli  burda
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Saçmalama daha diş krizleri olacak ataklar olacakki sütten kesmen gerekebilir bebeğin kardeşi doğduğunda 14 aylık olacak küçücük bebek hangisine bakacaksn aman diyim
(5 puan) tarafından
Sütümü içmiyor mama kullanıyor eşim istiyor ben istemiyorum zTen
(7,791 puan) tarafından
Eşinin istemesine bakma karnın burnunda bebeğine bakamazsn şimdi hava hoş dur bakalım dHa çook zor günler seni bekliyor ki hem bak bebeğiniz zor olmuş o çocuğun bi tadını çıkarın hakkıyla yaşatın ilgilen güzelce yoksa bebek olunca ona asla bakamazsnn yazık olur demedi deme
0 oy
(597 puan) tarafından
Yorumlara bakmadim her kes eşini kötüleyecektir ama benim de iki oğlum var 29ay frk var aralarinda keşke diyorum 1.5yaş olsaydi farklari madem yapicaktim daha erken olsydi yni
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Getir deyince hemen kız mı gelecekmiş? İkinci bebek olduğununda oğlunuzu ihmal edersiniz ki o da çok küçük olacak size ihtiyacı olduğu zaman oyun zamanı olacak. Birlikte büyürler evet ama ihmal edilerek büyürler. Eşiniz size destek olacak mı bütün zorluğu birlikte mi alacaksınız? Bence çok erken bebeğiniz büyüsün onunla güzel ilgilenin.
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Yapma bacım. Bu erkekler annenin psikolojisini hiç düşünmüyor. Sanki kendileri bakıyor. Ben 1 tane çocukla tükendim. Eşimden de pek bi yardım görmüyorum. Bi daha da ona çocuk doğurmam. Rabbim isteyene versin ama bana 1 tane yeter. 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Kız beraber büyüsün diye diye diğerine zamn ayirmazsin bırakin biraz büyüsün toparlasin kendini şuan hamile kalsan emziremezsin bile e ne olucak o bebe anne sütü almicak 
0 oy
tarafından
Eğer maddi manevi bakabilecekseniz yapın beraber büyüme fikrine bende katılıyorum
0 oy
(101 puan) tarafından
Bekle canım biraz bence bakan sensin eşler ne kadar ilgileniyo ki zaten bebiş yoruyordur seni şimdi.
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Kocana önce cinsiyeti senin belirlemedigini, erkegin spermleriyle alakali oldugunu anlat. Kizi getirecek olan o. Bence sakın yapma. Sende insansin. Nefes almaya firsatin olsun. O ikisi bir buyusun deyimi, evinde hizmetci bakici varsa gecerli. Yemegin onune hazir gelir, camasirdan utuden haberin olmaz, evin temizlenir, sende alir bebelerini bakarsin. Benimde 2 oglum var. Aralari 7 yas. Iyiki diyorum iyiki yakin yapmamisim. Eşimde hep derdi yakin olsunlar, hayir ben buna hazir degilim derdim hep. Simdi oyle guzel buyutuyorum ki oyuncak gibi geliyor. Maddi olarak 10 cocuk dogursam zorlanmam ama maneviyat cok cok cok onemli. Kii eşim cok yardimci oluyor,  aksam geldimi  benim mesai bitiyor.  Bir annenin kendini iyi hissetmesi, evlatlarina mutlu huzurlu ortami vermesi herseyden once gelmeli. 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Benim kocam da öyle sonra şaka diyor onun masrafı bizim yipranmamiz valla umarım snei kandirmaz kuzenimi kocası korunuyrm diyo kandirmisti hamile kaldı :-):-) sen onun konuş bebeğin daha küçük canım ya hem maddi hem manevi yönde. Cokersin

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 700 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 3,097 göst.
0 oy
38 cevap 1,223 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde MehSinOz (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 640 göst.

412,250 soru