9 aylık kızım var MaşaAllah Rabbım hayırlı ömrünü versin asla şikayetim yok fakat o kadar zor ve hareketli bir bebek ki , bir an olsun peşinden ayrılamıyorum. haliyle gözüm hep üzerinde aman düşmesin aman çarpmasın üzerine titriyorum .Bebeğimle çok da güzel ilgileniyorum herseyiyle , biraz da pimpirikli bir halim var mesela SBS olur diye bebeğimi kimseye hoplattirmiyorum , ayakta sallamıyorum, kucağına alıp kulağının dibinde bağıra bağıra konuşuyorlar, uyarıyorum rahatsız olur diye ya da hırpalayarak, azarlar gibi sevmeye kalkıyorlar engel oluyorum , Ailede adım gardiyana çıktı. Bunu yeri geliyor yargılar biçimde yeri geliyor espriyle dile getiriyorlar .
Hata yapıyosun bence cocuk bu kuş degıl 9 aylık cocuk havaya ıkı kere hoplatmakla sarsılmaz, yada yanında yuksek sesle konusunca sagır olmaz, tabıkı bu senın tutumun cocuk da senın cocugun ama bu sekılde yetıstırırsen o kadar narin kırılgan olur ki mesela bırak ayakta sallamayı masaya cıkup kendılerını atıyolar ucuyorum diye ben tam tersi cok rahat bır anneyım cok sukur hıc zararını da gormedım
canım eşin haklı gibi be biraz
Eşine hak veriyorum ama sana da tamamen ysnlıssın diyemem de bu kadar kasma çok yorulursun mental olarak. Sen benim kızımla olan oynaşmalarımızı bi görsen kesin beni de uyarırsın hemen sallama ile sbs olmaz merak etme. Su an bırak sevsinler ne bebeğin bi daha 9 aylık olacak ne de onlar bu zamanı bi daha yasıcak senin kadar herkesin hakkı var. Kasma bu kadar çocuk mücadeleci olsun eşine katılıyorum.
1,492,995 soru
24,394,543 cevap
349,614 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın