+1 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Merhaba kızlar bi kızım var ikinciye bebeğime hamileyim eşimle normal normal konuşurken yıllık izne konı geldi 45 gün ailesigilde kalcaz bana dedi ki istiyosan kendi annenlere git 15 gün kal giderken seni alırım annemde bişeyler hazırlıyo hep hiç boş yollamaz saolsun dediki dönüşte uğrayın hem hazırladıklarımı götürürsünüz eşime dedim asla uğramam ben vs vs dedim üç gün kalırız beraber döneriz yok kalamam istemiyorum e dedim ben niye 45 gün senin ailenls kalıyorum p zaöan sen mecbursun beb nereye sen oraya dedi.. Küstü tripler aldı yastığını odayı da terketti şimdi ve ben bıktım artık her şeye çocuk gini küsmeler yatak ayırmalar yerimde olsanız naparsınız bu adama ne dersiniz sabah da gelir özür diler.. Gerçekten çok yoruldum

11 Cevaplar

+2 oy
(20,519 puan) tarafından
Parka götür gönlü olsun 
(88 puan) tarafından
Bilsem olucak yaparım gerçekten sinir krizi geçiresim geliyo bu tavırlarına karşı kendimi tutuyorum
(20,519 puan) tarafından
Bırak ya naparsa yapsın umursama
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Vallahi tam çocuk o ne öyle 
0 oy
(217 puan) tarafından
Sen neden mecbursun o degıl, sen agacın kovugunda mı buyumussun 45 gun bıyerde kalıyorsam eşimde en az 20 hun benım aılemde kalıcak oldu ya
(88 puan) tarafından
Ne güzel isterdim eşimde öyle olsun ama malesef
(217 puan) tarafından
Kuzum bunu ıyı birsey ılarak anlatmadım bende sana dert yakındım aslında :( herseyın ortası guzel pekş sen esıne o zaman bende 45 gun sızınkılerde kalmıcam desen nolur
(88 puan) tarafından
Dedim sen mecbursun ben nereye sen oraya diyo ben izin vermezsem annenlere bile gidemezsin vs bende gitmicem o zaman dedim iyi gelme böyle yap küsüyo vs işte arkasını döner yahut hemen
(217 puan) tarafından
Dönsün sende dön yat anasının evıne gıdemez sensız onlara ne dıcek ınada bındır bu sefer bence
(88 puan) tarafından
Onlar gider canım değişik bi aile onlar kaynanam duysa oğlum haklıdır ne yaptın da seni almadan geldi der nerden yakama yapıştılar
0 oy
(1,023 puan) tarafından
O değilde küsmesi ayrı konu sen neden mecbursun onu anlamadım kimse hiçbir seye mecbur değil bunu idrak edemiyorlar biz iyi niyetle yapıyoruz ama karşılık bu sen mecbursun 
0 oy
(3,127 puan) tarafından
6 yıllık evliyim eşim bir gün bile kalmadı daha annemlerde sen yine iyisin üç sene de üç kez baya güzel :)
(88 puan) tarafından
Nasıl sabrediyosun peki buna ben çok üzülüyorum
(3,127 puan) tarafından
Bizim evimiz yakın kalmasına gerek yok ki ben de rahat edemem öyle zaten
0 oy
(677 puan) tarafından
Ayy o ke öyle yaa hemen oda ayırmalar cook cocuksaa
0 oy
(6,087 puan) tarafından
İstediği gibi davransın. 45 gün kendi ailesinde kalıyor senin ailene vakit ayırmıyor sende gidip onun ailesiyle 45 gün kalma 
0 oy
(131,533 puan) tarafından
harbi cocukmus     
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Evlilik zor zanaat :(

(88 puan) tarafından
Çok zor hani derler ya ata binmek kolay atın üzerinde durmak zor diye gerçekten öyle evlenmek kolay evli kalmak zor
0 oy
(874 puan) tarafından
Valla canım eşimde ilk başlarda küser yatak ayırırdı bir iki derken üçüncü de ben odaya almadım artık sonra bir daha da yatak ayırmadı çünkü ayırsa biliyor ki bir daha o yatağa yatamaz 
(88 puan) tarafından
Çok iyi yapmıssın krşke bende karşı koyabilsem aptl ım kıyamıyorum
0 oy
(560 puan) tarafından
Gitmem ki . Koskoca bir buçuk ay izni olcak hem ailesinin yaninda duracam kendi ailemi goremiycem hemde evimden uzakta rahatim bozulacak gitmem vallahada gitmem billahada gitmem . Kızan da gotunu soğuk suya koysun soğur . Onun yaptigi tribin 70 katini yaparım ona ondan önce odayi ben terkederim . Niye bir bucuk ayini kaynanamla kaynatamla geciriyorum ben ailesi degilmiyim benimlede biseyler yaomaya vakit ayirsin bende ayni senin durumdayim bi tane oğlum var ikinciye hamileyim 5 gun snra sezeryanim var aynisini bana desin bana yapmaya çalışsın o yıllık iznini bile zehir ederim ona . Zorla goturmeyede calişamaz . 
(88 puan) tarafından
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin canım.. Malesef ben dediklerini yapsam hiçten baş edemem sinir krizi geçirir hiç uğraşamam onla gerçekten baş olmuyo ben altta kalıyorım hep

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deniz11de (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 571 göst.
12 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde elif merve❤yusuf (2,178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 1,676 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 463 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,632 puan) tarafından soruldu

408,921 soru

12,290,604 cevap

38,199 kullanıcı

Kategoriler

...