0 oy
1,487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Kizlar bnm bi erkek kardesim var uzman bide babamn kuzeninin kizi var ezgi diye kardesimden 3 4 yas kucuk bunlar konusuyo gorusuyomus daha once sordum arkadasm bsy degl hep konusuyodum dedi dun annemgili gormeye geldi bnde gttim neyse bana tek kaldigimiz bi anda dedi ki ezgiye hediye aldm dolabin uzerinde dedi bunu duyunca bn sinirlendm sen bana almafn o kim oluyo ki filn dedim oda zatn sinirli birz neyse beni sinir etme filn dedi o sirada annem girince sustuk sizce bu ne demek yani insan normal arkadasina hediye alirmi yani alir ama annemgiln durumu iyi dgl yani o parayi harclik verebilirdi anneme bide ne alaka yani yaa bide kiz bi şımarık hic sevmem

51 Cevaplar

0 oy
(5,216 puan) tarafından

Vıyyy hele triplere gel kız sana noluyo kardeşinin hayvanda yuları sende mi ne isterse onu yapar sen karışma görümce sonra kötü olursun :)

-Reklam-
0 oy
(17,535 puan) tarafından
Kardeşin özgür bir birey. Kendi parasını kendi çalışıp kazanıyor. Ister sevgilisi ister arkadaşı olsun hediye alırken size soracak değil bence. Size de hediye almak zorunda değil her ne kadar kardeş olsanız da. Istediği kişiye istediği zaman hediye alır 
0 oy
(2,492 puan) tarafından
İster görüşür ister hediye alır para onun parası sen niye öyle dedin ki? Çocuk heves etmiş belli. Hele bana almadın da o kim demen çok saçma. Hevesini kırmışsın
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Çocuk uzman çalışıo hayatı diken üstünde sevgili veya değil almış yani arkadaşına sen ister sev ister sevme sana almadı ona aldı hesabı yapman çok komik. Ailenin durumu yok tamam da ne alaka sanki hediye dışında hiç para harcamo diosun aileme verebilirdi o ayrı bu ayrı onlara yine verebilir. Bi de haklılığını sorgulamak için paylaşmam ayrı bi değişik 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Övülecek bir davranışı kıskançlıkla böyle çocugun kursagına dizdin hayret. 
(255 puan) tarafından
bunun gibiler yuzunden gelinler hep cekiyor valla
(2,225 puan) tarafından
+++++
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Eğer  sevgili  iseler  alması  normal  belki  kardeşin böyle  böyle  aralarında  birsey  olacağı  için  almış  olabilir  Eğer  kız  laylaylom değilse  elini  yiyip  gitmeyecekse benimde  abim  uzman  bizede ailemede  harcar  hatta  birkaç  ay  konuştukları oldu  onlarada  harcamıştır 
0 oy
(52,330 puan) tarafından
tam bir gorumcesin gelin olacaksada yazık kiza
(255 puan) tarafından
kesinlikle yazik kiza evlenirlerse eger..  Biz el bebek gul bebek buyutelim boyleleride gelip yuva yiksin fitne cikarsin hasetliklerinden
(52,330 puan) tarafından
bana almadin demis ona alsa para bosa gitmiyor ihtiyaçları yok
bide anne babanin çocuk uzerine yuklenmesini cok yanlış buluyorum simdi bu cocuk evlenmek istese ailemin paraya ihtiyacı var der evlenemez. ayni evde oturmak istese yazik.geline
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Erkek kardeşini bi kızla görende direk görümce modu açılıyo sanırım, çocuk tüm hayatını parasını size adamak zorunda değil ki  arkadaşa da hediye alınır sevgili olmadan. Abartıyosun
(2,225 puan) tarafından
++++++
0 oy
tarafından
Senden fena bir görümce olur Kusura bakma 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Valla ne desem bilemedim demek istediklerim yazılmış 

Seni yakın görmüş paylaşmış direk moda girmişsin görümcecilik 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Acaba o kız seni seviyomuuuuuu bide o var 

Böyle karisildigi için çoğu yuvalar yıkılıyor bilmem farkında mısın inşallah kardesin ilerde evlenincede böyle yapmazsın 
0 oy
(8,027 puan) tarafından
Aaa görümcelik yapma. Ailesine de veriyordur ama tüm parayı mı versin. Kıskançlık yapmışsın. 
0 oy
tarafından
Nefret kusma derim yazuk o kıza da kardeşine de 
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Birincisi kardeşim uzman demişsin ailene parasını veriyordur zaten ne yapsın daha ölene kadar da maaşını ailene yediremez kendi ailesini de kurmalı sevgilisine hediye de almalı yani sana almamis olabilir bir arkadaşına da almış olabilir dert edilecek bir şey değil bu arada ezgi sevgilisidir oladabilir 
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Allah senin gibileri değiştirsin kıskanç seni..... Benimde var erkek arkadaslarım bak ewlıgım haaaaaa hala hediyeleşiriz. Ne demek arkadası olamaz. 
0 oy
tarafından

Olabilir bunda anormal olan ne acaba çocuk arkadaş veye sevgili olsun olmasın içinden gelip alıyorsa ne diye sınırını bozuyorsun anlamıyorum kendini o kızın yerine koy senin erkek arkadaşın sana hediye alsa hoşuna gitmez mi sana da almak zorunda değil neden bu kadar kiskamdin:ninja:

0 oy
tarafından
Uzman demişsin.kendi kazancıyla almış. Ayrıca arkadaş gibi önce tanışmışlar. Ve belli ki bir yola başlamaya istekleri var. Anlayışla karşıla
0 oy
(306 puan) tarafından
Ay fetttaaaannn :) kız aradığımız o kötü gorumce.senmissin.demek bak senin gibiler yüzünden evde huzur kalmıyor biraz düzelt kendini güzel dusunceler kaplasin içini 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Cnm demek ki sevgili muslar ya da olmak uzereler dillendirmek istemiyor. Sana hediye almamış olabilir ama sevdiği kıza alabilir. Sen şimdiden gorumcelik yapma kardeşini kaybedersin böyle yaparsan
0 oy
(286 puan) tarafından
Cok sacma dusunce bencilce hediye alirken birine sormak zorunda yada ilk olaak size de almak zorunda mi demekkki ewlenseler ewlerine esyalarina dahi karisacaksiniz benim kardesim arkadaslarina haddi hesabi yoktur hic isim olmaz yaaa banane arkadasiyla arasindaki samimiyete guvenerek almis derim 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 674 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 334 göst.