0 oy
1,456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Kizlar bnm bi erkek kardesim var uzman bide babamn kuzeninin kizi var ezgi diye kardesimden 3 4 yas kucuk bunlar konusuyo gorusuyomus daha once sordum arkadasm bsy degl hep konusuyodum dedi dun annemgili gormeye geldi bnde gttim neyse bana tek kaldigimiz bi anda dedi ki ezgiye hediye aldm dolabin uzerinde dedi bunu duyunca bn sinirlendm sen bana almafn o kim oluyo ki filn dedim oda zatn sinirli birz neyse beni sinir etme filn dedi o sirada annem girince sustuk sizce bu ne demek yani insan normal arkadasina hediye alirmi yani alir ama annemgiln durumu iyi dgl yani o parayi harclik verebilirdi anneme bide ne alaka yani yaa bide kiz bi şımarık hic sevmem

51 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Sanki senin paranı mı harcamış sanane istediğine istediğini alır bencilsin 
-Reklam-
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Fesat görümce online. 
0 oy
(136,932 puan) tarafından
neden sinirleniyon calisiyo kazaniyo almis senin cebinden cikmamis parasu alsa sanane almasa sanane
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Aboo tam bir gorumce.bu gdisle dugunlerinde uzaktan alkic tutarsin.onlar isterse olur.bi karismayin su genclere ya 
0 oy
tarafından
Gerçek bir görümce :/
0 oy
(363 puan) tarafından
İlerde Allah Ezgiye bol sanırlar versin 
0 oy
tarafından
İyi de sana ne oluyor bacım hayatını size mi adasin yuva k7rmasin mi gencelik yaşamasın mi bir kız arkadasi olmasın mi sanki anani babanı aç bırakıp karı kız peşinde gibi Kendi çalışıyor kendi yiyor bu kadar çok düşünüyorsan ananın babanın yanında kalsaydın, Senin gibiler yüzünden yuva olmuyor yarın bu çocuk evlense aldığına harcadiginada karışcan belli ,Ha çok da dertse sana bırak kocanı git çalış annene ver harcligi
0 oy
tarafından
Yawww ne görümceler varr ben kücukken abimin sevgilisi vardı babamlar bize okul harcligi tek verirdi abim kizdan hoslandigini soyledi bende aralarini yaptim abim hediye almak istedi abime kendi harcligimi verip birlikte hediye bakmaya bile gittik cidden böyle olmayin yaa o kizin yerinde olsaniz bu durum hosunuza gider mi valla abim simdi bile gelse sevgilime hediye alacam para ver valla gider yine veririm 
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Senin sevmen cok önemli değil kardeşin sevmiş sana SAYGI DUYACAKSIN MECBURSUN evlerden uzak sen gibi görümce..kıskanmışın sen belli
0 oy
tarafından
Ezgiye acıdım yeminle sen gibi görümcesi olacağı için

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 674 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.