Guleyim mi sinir mi olayim bilemiom.dun pazardi malum esim evdeydi kahvaltyi kendi hazrladi centilmenlikten dgl yanlis anlasilmasin ;) sirf cocuga bakmim sen bak bn hazrlarim dedi.neyse gun boyu islerimi yaparken bebisim uyuyodu yaninda durdu.aksm ustu 4 gbi abisi aradi arkadaslaryla mangala gidiyormus snde gel demis.normalde gidim mi diye izin ister bn gidiom dedi.tm neyse gt ama gec kalma dedim tm dedi.gitti msj atti saat 9 gbi birazdan gelicem askm ne yapiosun falan gbi kizacagimi bilio eve gelmeden basladi ilgi gostermeye kavga etmim diye.saat 12 ye ceyrek vardi geldi.sarjida bitmisti.eve ciktik klimayi ac dedim kostu acti.ne olsa bn getrrim askm su istiyon mu askm suclu suclu bakio.atom yaptrmis bnada sevmiom dedim zorla yarisini icirdi.niye bu kadar gec kaldin onlar bekar sen evlisin dedim.kirk yilda bi ciktim dedi.surekli sirinlik yapio kizmim diye.uzatmadim bebekten kizacak halim kalmadi.sizin eslerde de bu varmi suclu olunca bole hemen kizmadan ugrasma
benim ki de yapar ben biraz uzatiyim kiyameti koparir hakliyken haksiz olurumm
Aynı aynı benim eşim benim ki gezmeyi çok sever en geç 12de evde olucaksin derim ona geçen gece geldi 2de açtım kapıyı niye geldin saatte bak geldiğin gibi geri git dedim almadım :)
Olmazmi canim bizimki kedi gibi olur hmn bi şirinlik yapmalar cocuk gibi hareketler :)
aynı kuzum benimkide çok sık çıkmaz çıkıncaya 12den aşağı gelmez gelirken sevdiğim şeyleri falan alir uğraşır trip atacağımı bildiği için:D
Benim eşimde ayda bir çıkar 12 gibi gelir ve benim için hiç sorun değil ayda bir gün gönlünce bir gün geçirmek onunda hakkı.ama benim bihtere gitmeme de aynı şekilde karışmaz.
Bence cokta yuz verme seslenmedi der bu seferde benim esimin cikma huyu yok hic ole arkdas ortami vs ama bi dayisinin oglu var bas belasi tam cevreside kendisininde kotu aliskanliklari olan birisi surekli esime gel cikalim edelim diye mesj atar gecenin 2 3 unde bile arar sinir eder esime tepkimi gosteriyorum yoksa kiramaz kabul eder huyunu biliyorum insanlar boyle yoldan cikariyorlar valla
Benim eşim o saatte eve gelemez ne olursa olsun bir tek hali sahaya gider maça o da 1.5 saat sonra en geç evde olur onda bile o gün yemeği dışardan söyler sirinlikler yapar mesai 5 de bitiyor işinde en gec 17:35 de evde olur o da markete uğrar falan öyle :)
Benim ki de öyle kendini suçlu hissediyorsa hani benim öpücüğüm demeye başlar hemen her seye yardıma başlar :D
Benim esimde gec geldimi bende kizarim arkadaslarida hep bekar onlarla sen bir deilsin falan die oda sut dokmus kedi gibi olur
Vala benimki gec kaldıgı zaman hiç gelmez. Gider annesinde kalır evler yakın oldugu için. Ertesi gün kaçsa da yine olay çıkar. Kavga ederiz. 1 hafta hiç konuşmayız. Sürekli aynı döngü
Canım bi dönem bemde gittiği saatlerı sayardım.Ama her gelısınde kavga gurultu olurdu olay cıkarırdım.4 sene sonunda akıllandım artık karısmıyorum.O bana boynu egık kalsın.suvlu hıssettırınce acayıp kavgacı oluyolar.ha su da var arada eşlerin birbirinden ayrı takılmasında fayda var ozellıkle erkegın.Faydasız kısılerle takılmıyosa dert etme guzellıkle karsıla basının ustune koyar.denenmıstır :)
Benim eşim kizacagim hiçbir şey yapmaz benden izinsiz ne misafir kabul eder nede bir yerlere gider tabi aynı durum bende de var karşılıklı bizimki
Sanki bu hikâye bana tanıdık geldi =D esimde öyle ayda yılda bir çıkar bişey olmaz canım ya adam yine düşünuyor seni kötü bir şey yok ortada oda gelir hemen öper sarılır biraz gec gelince sana şunu yapayım bunu yapayım öyle bende sıkıldığım için geç geldiğinde agresiflesiyorum napayım ister istemez =)
Yapar yapmaz mi sirinligiyle suc bastirma hepsinde var sanirim hani farkindayim uzatma gibisinden ultimatom veriyolar :D bende sirinligine katilirim sonra kizdigimi belli ederim konusurz haklisin der oyle tatliya baglariz :)
Arada kirk yilda birse bisey olmaz abiside varmis sonucta bisey olmaz bidaha olmasn de
Bu durum biz de de var üstelik bizimki 12 de falan da gelmez arkadaşlarıyla olduğu zaman gece 3 4 canı ne zaman isterse bende kızarım bağırırım senin hamile karın var ya onlar bekar kaçta giderlerse gider evlerine ama sen öyle değilsin derim kavga başlar sonra öyle bir üste çıkar ki ben suçlu duruma düşerim . :(
Bizde Bursada oturuyoruz cumartesi günü aynısı başıma geldi . Eşim akşam 7 gibi arkadaşlarıyla görüştü bende bu ara kayınvalidemlerdeyim kendi annem falanda burdaydı . Saat 10 oldu aradı aşkım biz uludağa çıkıcaz 1-2 saat geç kalmıycaz iyi dedim geldi eve 11 gibi sıkı bişeyler giyindi gitti gece 2.30 ta geldi . Annesindeyüm ya yalnız değilim yoksa kapı dışarı çıkamyo :D bende dedim inşallah kayar düşersin :) ahım tuttu düşmüş kolu çıkmış gece kolumu ov dedi dedim git işine umrumda olmaz . Sabah bi şirinlikler bi tatlılıklar falan :) 1 aydır evdeydi hiç biyere çıkmadı yoksa uzatırdım kan kustururdum ama kıyamadım yine :) aynı yani canım
Ah bu kocalar yok mu ;) ))
411,040 soru
12,371,969 cevap
42,461 kullanıcı