Haftasonu bütün ailem yanımda olacak bizde eşimle hamile olduğumu söylemek istiyoruz. Ancak nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok. Sizler nasıl söylediniz hamile olduğunuzu
Hamileyimmmmm
Eşim herkese haber verdi sağolsun
Esim annesine söyledi sadece ve herkes duydu soylememe gerek kalmadi ustelik yuz kere de dedik ki 3 ay sonra soyleriz herkese bir baktık herkes ogrenmis
Kayınvalideme eşim söyledi. Farklı şehirlerdeyiz. Napiyosun diye aramistim. Oda bize sordu işte. Hastaneden geldik fln dedik oda hamilemi diye sordu bizde evet dedik bu kdr.
Heyecandan teste bakamamıştım. Testi ilk eşime gösterdim çizgi tek mi çift mi söyle dedim. Yani ben ona değil o bana söylemiş oldu
Kayinvalidemlerle şöyle oldu. Eşim anneisnin elini aldı bnm karnıma koydu gülmeye başladı. Bu ikinci bebeğim deydi. Kayınvalidem direk güldü sevindi sarıldı. Ailesine ondan 1 ay sonra söyledik. Eşim ayakta duruyordu karnını gösteriyordu. Eltimde dedi ki ne o hamile misin. Esimd e dedi ki bn değil Berat hamile . en sond a da aile grubundan eşim ultrason fotosu atıp biz artık 4 kişiyiz dedi. İlk bebeğimde ise yeni evliydik beş günlükmus bebek. Geç döllenme olmuş. Eşim arayıp söyledi.
Benim aileme ablam söyledi eşimin ailesine de eşim
1,510,207 soru
24,640,264 cevap
365,753 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın