0 oy
71 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (72 puan) tarafından

Hanımlar merhaba bn daha öncede bu konuyla alakalı post açmıştım ama yapamıyorum sürekli aynı yerde takılıp duruyorm bugün adetimn bitisinin 5inci günü ordada 5 gün adetli gunm var yani bugün 10 uncu gunm bahsettim daha önce amh düşük 0.6 günlerimi değerlendirmeye ne zaman başlamalıyım adetlerim düzenli 28 günde bir 5 gün sürer bu değerle sizce normal gebelik olabilirmi folik asitte kullaniyorm D3 te kullaniyorm bir yararı olurmu bunların amh düşüklüğüne yani güçlendirirmi yumurtalıkları 

1 cevap

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Klomen kullandın mi canım çok fayda ediyor kendin temin edebilirsin ilk ay doktorum yazdı ikincisini ben kendim aldım ilkinde gebe kaldım kimyasal oldu malesef ikincisinde de tuttu hamdolsun şuan kalp atışını dinlemek için gün sayiyorim

önce (72 puan) tarafından

Dinlemek isterim seni hem belki umut olursnz bna ya ne bilim bnm izlemedigin YouTube videosu Instagramdn gebelik ile ilgili sayfaları tiktokta gebelik planlarına dair yapılan paylaşımlar hepsini izledim izliyorm yani gerçekten zor çok zor 

Cnm aşırı kilolu pcoslu bir kadınim evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım bebek 2 buçuk aylık falandı o zamanlar küçüktüm aklım ermiyordu bebeğin kalbî attı da mı durdu yoksa hicmi atmadi hatırlamıyorum doktor 17 yaşımda olduğum için geçiştirdi detay vermedi başka hastanede de aynı tanıyı alınca kürtaj olmak zorunda kaldım sonra gebelik istedim fakat 2 seneyi aşkın sürede gebe kalamadim tabi doktor doktor gezip tedavide aradım bir gün dunyavi işlerle baglantim koptu dini bilgiler edinip namaz kılıp dua ediyordum duamda da rabbim illa oldun değil rabbim sen en iyisini bilirsin basım gözüm üstüne dedim ama öyle içten di ki önceki halimde ne olursa olsun Allah'ım ver diyordum dediğim gibi kendimi çok farklı bir tevekkül ve sabirda buldum bu halimden 3 ay sonra hiç aklımda yokken baktım hamileyim doktora gittim hocam böyle rahatsızlıklarım var dedim yok dedi imkansız bı şekilde kendiliğinden olması sana yemin ederim aynen böyle dedi çünkü kilo var adet olmuyorum son bı kaç ayda olmaya başlamıştım sadece neyse doktora çokta diretmedim oğlum doğdu 6 yaşına geldi 1 senedir hep dua ettim tehhecut namazları kıldım şuan ki halim eskisi gibi tevekkül de değil malesef o zamanlarda olan tevvekulum bambaşka bir boyuttaydi bunun manası dinen çok derin uzatmiyim  dualar ettim hep kasim ayında gebe kaldım malesef kimyasal oldu bundan 10 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim 1 senenin sonunda çok eminim Allah'a ettiğim dualar karşılıksız kalmadı Allah diyor ki benden başkasına kendini muhtaç hissetmeyini bir başkasına muhtaç etmemm bunu bilmem benim yararima oldu hamd olsun suanki duam bebeğimin kalp atışıni diyebilmekte beklemedeyim henüz hastaneye gitmedim 6 haftalık olmayı bekliyorum ve oğlum olduktan sonra pcosa dair hiçbirsey yok dedi doktor öyle rutin kontrollerde sormuştum her ay adet olmaya başladım sana tavsiyem çok güzel dilde dua et elbette ediyorsundur ama bunu yerinde yap namazda yap Allah'ım sanada senin gibi benim gibi bekleyiş içinde olan her kuluna merhamet etsin merhameti ile muamele etsin inşallah 

Okurken gözlerim doldu rabbim hayrlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah kalp atışınida duyarsın kucağına da alırsın yaşadıklarının mükafatini alacaksın inşallah yani çok şükür benim çok bir sorunum yok sadece amh düşüklüğü prolaktin hormonum arada yükseliyor ama engel olacak kadar değil ve bunun en büyük sebebide stres üzüntü benim kilomda var yok değil 108 kgym şuan ama görünüş olarak 80 falan kemiklerim ağır vermeyede çalışıyorm dikkat ediyorum yememe icmeme tüp Bebek hazırlığı için bn 2021 Haziran'da evlendim şuan 28 yaşındayim evlendigim günden beri hep istedim olmadı ilk iki yılım çok.kotu geçti aşırı zorluk çektim hani neden olmuyor diye hastane hastane gezdim benden sonra evlenenler hamile kaldı doğurdu diyorum hatta ikinciye hamile kalan var diyorum yani sürek stres yapıyordum adetime yaklaşınca adet olurmuyum hissi afedersin ilişkiye girince bile acaba bu defa tutarmi tutmazmi hissi mahfediyor du beni adetim 1 gün gecikince test yapmalarim adet olduğumu görünce çocuk gibi ağlamam eşime sırf birşeyler belli etmeyim diye türlü türlü yalan söylemem çocuk için agladigimi görünce oda ağlıyor bu beni dahada üzüyor.. biliyorum bir gün dualarımn karşılığını alacağım daha doğrusu alacağız hiç bir duanin amini boşa degill rabbim istiyen dileyen hakkıyla annelik görevini yerine getirene nasipp etsin inşallah 

Amin canım benim inşallah benimde hormonal bir çok sorunlarım oldu Allah vakti saatinde nasip edince hiçbirseye bakmıyor en güzel şekli ile gerçekleşiyor Allah yar ve yardımcın olsun seninde benimde bizim gibi olan tüm kadınlarında Allah'a sığın sana nasıp edecek inşallah yengemde ikinci tüp vebek tedavisni oldu ilk tüp bebek ile bir oğlu oldu 9 yaşına az kaldı şuan ikinciside tuttu çok şükür rabbim kucağını boş bırakmasın hayırla sağlıkla sihhatle rabbim tez vakitte nasip etsin güzel bacım 🌷🌷🌷

Amin Allah razı olsun inşallah 🫶 çok teşekkür ederim 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 441 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
11 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
8 cevap 425 göst.

411,614 soru

12,391,338 cevap

43,808 kullanıcı

Kategoriler

...