0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (968 puan) tarafından
Buraya yazarsam kavga cikabilir.ozelden yazarmisiniz.. uysndiktan sonra tekrar devamini gordum bebegimle ve dinle alakali

5 Cevaplar

0 oy
(7,441 puan) tarafından
Yaz kız niye kavga çıksın :)
(968 puan) tarafından
Ne biliyim etkilenen olur gormustum burda kotu seyleri anlatmayin korkuyoruz diye
(7,441 puan) tarafından
Hmm kötü bir rüyaysa anlatma kimseye auya anlat derler aslinda rüyalar anlatılmaz nasıl yorumlanırsa öyle olur derler hayır olsun insallah
(968 puan) tarafından
Annemde suya anlattirirdi  yazmayim onzamn kimseye herkes oyle demis tesekkur ederim  uyanip yattiktan snra devamini gormem daha cok etkiledi israrla msj veriliyor gbiydi cevap bulmak istedm tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kötü rüya gördüğünüz zaman sol tarafınıza üç kere tükürür gibi yapın ve kötü rüyanın hayra yorulması için dua edin kimseye anlatmayın rüyalar öyle şeyler ki geleceğin habercisi olabilirler ilk anlattığınız kişinin yorduğu şekilde çıkma ihtimali çok yüksek anlattığınız kişinin kötüye yorabilecek olduğunu unutmayın dinen bu şekilde 
(968 puan) tarafından
Suya anlattirirdi annem oyle yaptim.. genelde kotu ruyalarim iyinseylere cikmisti ama buna internette bi cevap bulamadim tesekkur ederim
(968 puan) tarafından
Ruyanin devamini gormemde tuhaf hissettirdi israrla bsey anlatiliyor gibi
tarafından
Dediğiniz gibi etkilendiğiniz için bilinçaltınıza yerleşmiş kendiniz getirmişsiniz devamını olabilecek bişey bu korkmayın ve dua edin
(968 puan) tarafından
Oyle mi oluyor yani tesekkur ederim
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Rüya öyle herkese anlatılmaz. 
(968 puan) tarafından
Bilmiyordum ama sank bsey anlatilmaknisteniyor gibiydi cevap bulmak istedim internette cikmadi benm yazdigim sekilde
(3,491 puan) tarafından
Hoşuna gitmediyse sol tarafına üç kez tükür euzu besmele çek unut gitsin. Birisi ters bi tabir yapar öylece çıkar üzülürsün, anlatmadığın sürece bişey olmaz. İyi rüyalarını da sadece bilgili ve seni seven kişilere anlat.
0 oy
tarafından
Hayırlara yorumlarınsın. Gönder bana
(968 puan) tarafından
Herkes kimseye anlatilmaz demis dogru yanlis uyayim canim cok tesekkur ederim haklini helal et msj atanlarda oldu vakit ayirdiniz
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Hayira yor, ne gorursem goreyim asla kötuye yormam  gecen gece eşimin, 7 yasindaki oglumuzu yedigini gordum :) ne anlamina baktim  ne icimi kararttim. 
(968 puan) tarafından
Hahhw guzelmis benmki biraz urkutucuydu dinle ilgiliydi birazda korktum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 354 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hclkylmz (111 puan) tarafından soruldu