0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

İyi akşamlar canlarım :happy:

Sabah kızıma patatesli tost yaptım. Patatesi rendeleyip iyice suyunu sıkıp sonra peceteyle aldım. İyi hoş yinede sulu kalmış biraz. Neyse :pinch:

Patatesin suyunu bir kapa sıktım elimle. Yüzüme sürerim diye düşündüm hahahhh ;) İyi gelir mi bilmiyorum da boşa gitmesin suyu illaki işe yarar ne bulsak yüzümüze sürmeye meyilliyiz zaten :D

Sonradan kabın içine baktım ki patates suyu simsiyah olmuş. Çok şaşırdım. İlk defa böyle gördüm bu şekilde suyunun karardığını. Resmen şok geçirdim kısa süreli :woot:

Benim gibi bilmeyenler var mı acaba :D

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Buna sasirmana şaşırdım yeni evli misin :) patatesi soyup on dk bile bekletsen kararır zaten e suyuda haliyle ;))
tarafından
aklımdan gecen buydu patatatestr hemen kararır yanı nasıl sasırmıs buna bılemedım :D
tarafından
:)......
tarafından
Evet karardığını biliyorum ama 10 dkkada simsiyah bir su beklemiyordum. Zifir gibiydi
-Reklam-
0 oy
(15,939 puan) tarafından
İyi akşamlar canimmm ❤️❤️ Kız patateste soyulup kalınca kararıyorya ama dibinde nişastası kalmamismiydii sureydin yuzunee
tarafından
Dibi gorulmuyordu canım. Patates kararıyor biliyorum ama 10 dkka içinde suyunun zifir gibi simsiyah olduğunu bilmiyordum. Hiç bekletmem ben patatesi.
(15,939 puan) tarafından
Kız dibine bakaydinn tortusu birikiyor orayaa o kadar zift gibi hiç denk gelmedimm benn☺️
tarafından
Valla bakmadım midem bulandı. Bu kadarını görmedim. Hemen patatesi bekletmeden yaptığım için.
0 oy
tarafından
patates de bekleyince kararıyor canım 
tarafından
Evet canım ama 10 dkkada suyun zifir gibi olmasına şaşırdım. Bu kadar siyahlık beklemiyordum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 518 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 552 göst.
31 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.

411,338 soru

12,382,312 cevap

43,301 kullanıcı