0 oy
1,989 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
Eltim benden buyuk benle yasıt gelini var 4 senelik ewlı ben ewlendim hemen hamile kaldım .kızı yedi cocuk yapın dıye 

Neyse yaptı bugun dogdu şükür ben sezeryan oldum kordon dolanması yuzunden.gelini sezeryana sokmamıs.28 saat sancı cekmıs iri bebek ...zorla dogmus sonuc bebek kuvezde anne yogun bakımda tansıyon 18 olmus kızcagızın...

Ben benim gelınım normal doguramadı dedirtmem demiş

41 Cevaplar

0 oy
(11,737 puan) tarafından
Cahillik başka bişey demiyorum 
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ya ikisi de öyseydi? Bırak onu dinleyen doktor nasıl cesaret etmiş bu riske en çok ona şaşırdım 
(9,234 puan) tarafından
Artık doktora ne dedıyse orda kızın aılesıde var kıyametı kopartmıs eltım
(13,307 puan) tarafından
Tövbe sçç onun normal doğumuna bir tane akıllı insan yokmuş yanlarında saçmalama diyip gerekirse saçından yola yola götürecek. Bebe ya havasız kaldı da onun yüzünden engelli oldu o vebali taşıyacak mı?
0 oy
(361 puan) tarafından
Niye kayinvalidesine soruyor doğumunu kendinden cocugundan daha mi onemli kaynanasinin dedigi
0 oy
(8,027 puan) tarafından
Benim gelinim  normal doguramadi dedirtmem mi ? Ahaha cahil !!!
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Oğlu bir şey dememiş mi anne sen napyn benim karımla bebeğim söz konusu senin egonu tatmin etme sirasimi die. Kızın annesi nerde canım oda mi birşey dememiş. 
(9,234 puan) tarafından
Hiç kimse cıtını cıkaramaıs ki
0 oy
(363 puan) tarafından
Cahilliğinde bukadarı ya Allah sabır versin 
0 oy
(42 puan) tarafından
Keske ölse boyle insanlar valla israf ya olmaz olsun boyle kaynana
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Allah'ım bu nasıl cahillik !!!!!!!
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Kocası yokmu bu kadının kaynanaya mı düşmüş 

İnş bişey olmaz ikisinede
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin de. Doktorlar da onu mu dinlemiş yok artık şaka gibi cidden
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Ay ne kadar saçma sapan şeyler bu eskilerin konuşmaları
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Birşey diyecem de olmayacak şimdi Allah bildiği gibi yapsın onu ya iyimi oldu şimdi gelin yoğun bakımda bebek kuvezde ay sinirlerim zıpladı resmen birde öne ne Doktorlar dememiş mi hadi dinlemedi Doktorlari gelin niye resti çekmemiş ya yazıktır valla ya 
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Rabbım onu bildiği gibi yapsın bebeğe yada anneye bisey olursa nasıl hesap verecek şu mübarek günde 

Anlamadığım sey gelinin kocası ne yapıyormuş bu arada acaba yada annesi babası yokmuydu 

Ben tek lafimla normal olacakken ben sancı çekemem dedim direk sezeryana aldılar kimse gıkını bile çıkaramadı bunlar nasıl insanmış o kıza ve bebeğe bu kadar eziyet cektirmisler 
(9,234 puan) tarafından
Kimse ses edemez oyle nalet huyu var
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ap.tal ya ďüsuncesizlige bak. O gelinde bir ananin evladi, kendi oglu doguruyor olsa sacinin teline kiyamaz. Boyle insanlar gelinin elinden bir yudum su icmeden ölmemeli. Ve gelinde o bir yudum suyu vermemeli. 
0 oy
tarafından
laa ben cataldayim cocugun basi gorunuodu kaynanam doktora ytr sezaryen yapin diodu :/ bu insan mi ya
(9,234 puan) tarafından
Bebek öldü
tarafından
Ben oglunun yerinde olsam vogazlardm o anayi
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Peki o böyle derken doktorlar ne halt ediyormuş da almamışlar kızı sezeryana yada kocası ne halt ediyormuş da karım ölecek dememiş ya bu kadar mı kıymetsiz  bu kızın canı Allahsızlar bu kadar mı kendi doğurmadı nasılsa elin doğurduğunu canı cehenneme kendi şanı daha önemli yere batsın her şeyiniz o kızın vebalini iki cihanda ödeyemesin ya ölse ne olacak anası evladı ne olacak ya allahım deliricem ya vallahi deliricem hangi zamandayız ya 
(9,234 puan) tarafından
Orda ne oldu bılmıyorum tek bıldıgım sezeryana müsade etmedıklerı keske orda ya katında olsaydım ben o kadını doverdım
0 oy
tarafından
Hic bir doktor disaridaki insani dinlemez ve mudahale ettirmez .

Once normal denenir .

Sonra sezeryana alinir .

Heleki devlettteyse hic ama hic kimsenin mudahale etttirmesine karismazlar .

Keyfi sezeryanda yaptirmazlar .

Zaten devlette doguma doktor degil onune gelen giriyor .

Ama ozel hastanede ise bilemem .

Kadinin bence catisi dardi yazik olmuş 

(9,234 puan) tarafından
Haklısın ama ne oldu ne bıttı sabah net ogrencem
tarafından
Bence ortada cikan dedikodulara bakma kuzum .
Doktorlar disaridaki insani dinlemez cunku .
Devlette sonuna kadar normal diretirler cunku olmasi gereken budur ama saglik soz konusuysa sezeryandir  .
Dogumdan once cati muayenesi yapilir uygunsa dogurtulur hem bebek iri hem kizin yaşi 18 birazda minyonsa .
Demekki bakmamişlar yada kizin cahilliginden yaşida kucukmuş .
0 oy
tarafından

Allah akıl fikir versin o eltin denen şeyyeee

0 oy
(13,622 puan) tarafından
Pardon da bu kararı üçüncü bı kişi veremez ki ayrıca ortada hayatı bı önem varsa doktor kimseyi dinlemez bunun için ettikleri yemin var 
0 oy
tarafından
Doktorlar böyle biseye normalde müsade etmememleri lazım he işin alicaksada buna kayivalide dahil olamazdı oğlu gelini hicmi ses çıkarmamış

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,288 göst.
28 Haziran 2024 Moda kategorisinde Gamzeliwampir (2,894 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 939 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,785 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bal kokulunun annesi (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 254 göst.

413,748 soru

12,454,519 cevap

46,430 kullanıcı

Kategoriler

...