ayyy rezillik. mi utanmak mı hangisi ağır basıyo bilmem
küçükken markete gitmiştik babamla kasa da duran şeyleri sakız sanıyodum :ddd babama hep alsana alsana bu ne diye soruyodum babam kızarıyodu bişi demiyordu ayy büyünce ne olduklarını anladım çok utanıyorum valla babamla markete gidince şimdi
13 yaşında altın taktiğim geline "Allah kabul etsin"' demem
30 yaşında babamin halasının taziyesinde merhumenin kızına darısı kalanların başına " demem
Ben bir gün stajyerdim MR çekiyoruz teyze geldi ustunu felan çıkardı girdi neyse bi hasta çekilirken birini hazırlıyoruz. Arkasından ni amca geldi amca perdenin arkasına gec metal kalmasın her şeyi cikar ortaki örtüyü giy dedik. Adam girdi içeriye bi baktık ki içerideki teyzenin pardesunu giymiş düğmelerini de iliklemis ay gül gül olmuştum adamı o halde görünce
Çooooook varrr Ben bu dunyaya rezil olmaya gelmisim sjjsjsjsjsjs
Yaa ben genelde biri bana gülüyor giibi gelince bende gülüyorum sonra başkasına güldüğünü anlayınca tezil olmuş gibi hissediyorum
3 gün önce marketin merdiven basamağında yüz üstü kapaklanıp düştüm kızımın dondurma merakı isteği yüzünden ve hala dizim mosmor ve 6 aylık da hamileyim
ay kız geçende misafirlikteyiz
arkadaşarda hanımı eşine saatin pilleri bitmiş alırsın dedi
adamda he tamam durex alırım ben dedi biz bi kaldık öyle adam anlayamıyo dd karısı da düzeltiyo durecel diye ayy eve gelince yarıldık gülmekten eşimle tabi orda belli etmedik
1,489,489 soru
24,344,736 cevap
346,209 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın