+1 oy
1,135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,902 puan) tarafından

Kaynım başakşehir belediye başkanını  yemeğe davet etmeyi düşünüyormuş eşimde bize gelsinler demiş. Akşam da bana söyledi. Bizde ağırlayalım demiş abisine 

Şaşırdım ama yanlış anlamasın diye de neden bize ki abin davet edecek sonucta diyemedim çünkü net bişey yok ortada yanlış anlasn istemedim . Sakince olur dedim:) ( şuan dille söylemese de bana güvendiği için bize yöneltti). 

Evet kızlar menünüz ne olurdu bu durumda?

47 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Az az çok çeşit yap göz doyursun sunumlarada özen göster ana yemeğede çok iyi yaptığın bişey yap riske atma :) başakşehire yakınım yardıma gelirim kız istersen sjsjsj
(4,902 puan) tarafından
Özenmek gerek diyorum oda herkes gibi bir diyolar. Bende biliyorum herkes gibi insan da anlamıyorlar anlatamıyorum ama bigun anlatacağım ahaha:)
Ayy çok teşekkür ederim canım nerde oturuyorsun
(1,309 puan) tarafından
Habiplerdeyim :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım ben haberli gelen her misafirime ozenirim o yüzden Allah ne verdiyse yapıştır :D

(4,902 puan) tarafından
Sağol canım bende öyleyim:)
0 oy
(585 puan) tarafından
Yörenizin meşhur çorbası hangisi ise onu yap 

İçli köfte 

Sarma 

El açması börek 

Yoğurtlu bir meze tarator olabilir 

El yapımı limonata 

Yeşil salata

İftariye tabağı 

Ana yemek olarak et sote, islim kebabı, İzmir köfte olabilir 

Pilav

Şerbetli bir tatlı revani şekerpare gbi
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Evimde belediye başkanı da ağırladım vali yardımcısı da ağırladım ve heçde özenmedim amaannn ben neysem onlarda o :))))

Erzurumda da başkanın kaleminin evinde kaldım 1 gece :)))   hepimiz insanız bacım imkanın dahilinde ne varsa yapıver gitsin
0 oy
tarafından
Dışardan ev yemekleri sipariş ederdim. 
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Ev sıcaklığını hissettirecek birşeyler mesela corbam kesinlikle kıymalı tarhana olur börek yaparim tatlı olarak el açması baklava yapardim ıslak baklava köy usulü yani yemek olarak riske atmayacağım en iyi bildiğim birşeyi pilav salata ortaya meze tarzda birşeyler   şuan aklıma pek gelmedi öncelik bunlar olur 
0 oy
tarafından
Hiç bişey yapmazdım :D verdiklerine bekledikleri o olsun :D
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bn ağırladı. Kaymakam bile geldi
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Mercimek çorbası.mevsim salatası.havuc tarator yada hazır mantı.yaprak sarma yada içli köfte.beyti kebabı.yada tavuk şis.tatli olarak hazır olacaksa baklava evde yapılacaksa şekerpare ben olsam böyle yapardım cnm normal ilk defa kırk yılda bir gelen misafire boyle hazırlarım resim falnda çekerler belki hoş durur
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Ezogelin çorba

Soslu biftek/patates püresi

Ispanaklı börek

Karışık salata

Havuç tarator

Şakşuka

Sarma

Karışık hoşaf

Trileçe

Ben böyle bişey yapardım:)
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Karnıyarık 

Pilav 

Salata ve Bi iki çeşit daha meze 

Mercimek çorbası (genelde bütün erkekler sever)

Tavuk kızart

Börek

Baklava alın sende Kıbrıs tatlısı yap

Al sana mis gibi menü
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Çorba etli yemek pilav salata cacık börek sarma yada dolma  bir iki cesit daha meze ekleyebilirsin zengin gösterir  sofrayi tatlı içecek  herkezin bilfigi yaptigi yemekler yöresi  farkli o yuzden genel yazdim
0 oy
(29,057 puan) tarafından

Yap bir hingel ne resmi resmi şeyleri yapan boş verree :))(

0 oy
tarafından

Bana mı düşmüş o beni çağırsın :D

0 oy
(2,668 puan) tarafından
Et sote pirinç pilavı corba yaprak sarması fırında kaşarlı mantar salata tatlı olarakda burma kadayıf yanında dondurma yada şeker pare yada fırında sütlaç
0 oy
tarafından
Belediye baskani olunca ayri bi özen mi gerekiyo onu anlamadm o da bi insan sonucta normalde nasil misafir agirliyosam oyle agirlardim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Misafir icin sunumu kolay yemesi kokay seyler tercih ediyorum. 

Tavuk dunyasi yapabilursin bi tabağa korili tavuk koseye makarna obur koseye salata. 

Mercimek çorbası olur. 

Tatlı trilece cok seviyorum :D 

Bence gayet yeterli ha bide ortaya sarma-dolma-icli kofte turevi bir sey ve yogurtlu meze mesela haydari olabikir.
0 oy
tarafından
Normal herkese ne yapiyorsam o
0 oy
tarafından
Normal misafir yemegihazirlarim ne olucak
0 oy
tarafından
Makarna mercimek çorbası yetr halkın ne yedgni görsün belkide gelmz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 364 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 786 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 452 göst.
5 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 968 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,593 soru

12,277,490 cevap

37,793 kullanıcı

Kategoriler

...