Arkadaşlar sizden görüş almak istiyorum.. biz öyle sorunlu bi gelin kaynana değiliz normal yani ilişkimiz. Kayinvalidem emekli maaşıyla geçinen yalnız bir kadın (emekli maaşı 6000 e yakın) benim ondan asla maddi bir beklentim yok. Birde eşimin kardeşi var yanında ve hasta malesef onun masrafları falan da var yani. Ben şu an hamileyim doğum yaklaştı bir ara bayram ikramiyelerini size vericem bu sene dedi. Bende gerek yok anne sen kendini zor duruma sokma falan dedim sonraki görüşmemize bu sene veremicem dedi canın sağolsun anne sen rahat ol o bana yeter dedim. Sonra eve gelecek temizlikçinin parasını ben vericem dedi oda 300 lira bir şey. Bende gene aynı gerek yok sen kendi rahatına bak dedim. Bugün aramış vericem dedim ama doğalgaz çok gelmiş onu yatırmam lazım veremicem diyor. Yani zaten bir beklentim yok şunu yapsın bunu ödesin diye ama kendi kendine yapıcam edicem diyip sonra vazgeçmeleri garibime gitti yani. Birde diyor ki geçen gün 350 liraya pijama takımı almış kaynımın çeyizine vs. Ne düşünmeliyim? Ben olsam altı üstü 300 lira yani söylediysem veririm illaki durumu o kadar da kötü değil.