0 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,863 puan) tarafından
Ya kizimin dogum gunu icin esime dedim ki ablana sor hangi gun gelceklermiş diye esimde aradi sordu ablasi dedi hemen gelmeyelim o zaman sonra dedi esime küpe nasil alayim fikrini soyle dedi esimde dedi ben anlamam bukete sor dedi ya bi insan bana sorar eşim ne anlar küpeden neyse ablasi 1 aksam onceden gelcekmis kocasi cocuklar diyoki pazar gunune kadar kaliriz diyo (cumadan gelcekler dogum gunu cumartesi ) neyse esime dedim ki ablamda kalmak istiyodu dogum gunu aksami  esimde hemen dedi ablamlar kalsinlar pazar gunune kadar ben ablama nasil dicem siz donün o aksam bide arabada yok yani geri birakmaya offf başıma iş aldim ya

11 Cevaplar

+2 oy
(1,064 puan) tarafından
Sen ablana söyle o kalmasın o zaman?  
(318 puan) tarafından
Demi:D
(1,064 puan) tarafından
Yani görümce olunca eve gitsin kendi ablam kalsın niye senin ablan kraliyet ailesinden mi o kalırsa görümce de kalabilir ya hep ya hiç yani :)
(4,863 puan) tarafından
Gorumcem her hafta sonu bizde zaten ablam ilk defa kalicakti
(1,064 puan) tarafından
Gelene git denmez kim olursa olsun. İkisi de kalsın o zaman birine git birine kal dersen sen kötü olursun
(15,738 puan) tarafından
Bencede ...iki tarafa da denmez yani  kim olursa olsu
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından

yokmu canım yerin yere minder atar ytarsınız :)

0 oy
(218 puan) tarafından
Yani bencede sen çok gerisin ...
(3,158 puan) tarafından
Niye öyle dedin kız
(218 puan) tarafından
Yani kendi başlıkta sormuş bende cevap  verdim sebebide  sıfır empati duygusu olmamamsı  kocasından ablasına gitmelerini istemesi her şeyi açıklıyor bence
0 oy
tarafından
Hep birlikte kalın iki tarafında gönlü olsun 
0 oy
(318 puan) tarafından
Yani oda haklı ablasına nasıl git desin yer varsa her iki tarafta kalsın 

Hem ablasının eşine küpeyi sorması da çok normal ne var ki bunda bazen herşeyi fazla takıp abartmayın derim ;)
(4,863 puan) tarafından
Kiz mesela bi elbise alicak hemen esimi arar corap alcak esime sorar kac aylik alayim diye
(318 puan) tarafından
Burda iş sana düşüyor o zaman güzel bir dille bana sorsan daha iyi olur eşim anlamaz diye
(40 puan) tarafından
Ya bende bina karşıyım, mesela gorumcemler gelecek eşimi arayıp bugün size gelecez müsaitseniz diyor, ee niye ben burda eşek başı miyim, yani ne olsa arayıp ona söylüyorlar, bu erkekler niye böyle anlamadim gitti. Heleki evlendikten sonra daha da kıymetli oliyorlar bağlı oliyorlar biribirlerine anladimki
(4,863 puan) tarafından
Ayni.bizimde oyle kıçlarına takmiyolar
(40 puan) tarafından
Aynen desen aramızda bir sorun var o da yok kesinlikle anlaşıyoruz da ama herseyi eşimle konuşurlar anlatırlar ona,. Açıkcası bende çok gıcık  olurum bu hareketlerine
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Kadinlar bi odaya erkekler bi odaya csnim yere bisey ser herkes kalsin nolcak sanki esin hakli nasil dedin git diye ablasina sende diyemezssin
(4,863 puan) tarafından
Oyle olcak artik canim
0 oy
tarafından
Yaaa Allah aşkına ne var ablası eşine sorduysa küpeyi ne olmuş kii... Ayrıca senin ablan gelip kalabiliyor ama gorumcemin kalmasını dert ediyorsun. Çok tuhaf insanlarsiniz yemin ediyorum. Hep bana diyorsunuz ama eşinizi hiç dusunmuyorsnz
0 oy
tarafından
Evinde yer yok mu hepsi kalsın ne olucak minder döşek serersin bence ikisine de git derseniz çok çok ayıp olur
0 oy
tarafından
Herkes cumartesi gelse doğumgününü kutlasa gitse daha mantikli olmazmi hem kimseninde gönlü kalmaz 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
En iyisi doğum gününü iptal et 
0 oy
(3,597 puan) tarafından
İkiside kalsın olamzmi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 930 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 386 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 423 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 837 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,198 soru

24,615,751 cevap

364,328 kullanıcı

...