0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar bugün acile gittim 39 +4 günlüğüm acilman yok dedi ultarasonda baktı dedi bebegin ters duruyor kafası yukarda dedi bi kaç gün daha bekleyelim sezaryan yaparız açılman olmasa dedi kendi doktoruma randevum 3 gün sonra ozmn da 40 +1 de açılma olmassa bide bebek dönmemiş olursa sezaryan mi olur 

Sezaryan da bi yandan korkuyorum bi yandan da hissetmem diyorum bide devlet tamamen mi uyuşturuyor yoksa belden aşağı mi

6 Cevaplar

0 oy
(2,141 puan) tarafından
Bana belden uyusturma yaptılar canım korkma benide çok korkuttular szeryan dan ama hiç öyle değildi normal dogum muş sezeryanmış önemli degil en önemlisi sen ve bebeginin saglıgı o minik bedene saglıkla kavusman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet dönmezse sezeryan oluyor canım. Devlet de belden uyuşma yapiyormu bilmiyorum ama yapar herhalde. Ben özelde belden uyuşma yaptım hiç korkma birşey hissetmiyorsun 2 dakikada bebeği çıkarıyorlar o an çok güzel ama sonrası önemli canım bol Nescafe ve biter çikolata yemen gerekiyor ki baş ağrın olmasın. Birde bol su içmelesin. Ayağa kalkdigin zaman yürü sürekli çabuk toparlanirsin. Saglikla kucağına al canim
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Canim ben daha carsamba günü  devlette sezeryan oldum belden aşağı  yaptılar hersey cok güzeldi taki 24 saat sonra baslayan baş agrisina kadar. Bende migren de var o mu etkiledi herkeste olur mu bilmem ama başım  catyqcak gibi agriyor ytinca hic sorun yok ama ayaga kalkınca  cok agrim oluyor. Nescafe granül  kahve al o iyi geliyor bide tabi agri kesiciler
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Duşa gir cnm sıcak suyun altında sabunla birlikte dairesel hareketlerle karnını ovala döner bebeğin  sağlıkla gelain inşallah
0 oy
tarafından
Bebek sancıyla dönerse döner zaten kanala girdiği an doğuma girersin tam senin haftada doğum yaptım bir gün öncesi bebeğim aynı bu şekildeydi ertesi gün doğum yaptim
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Dönmezse sezeryan olur ama bu saaten sonra dönmesi zor benim kızımda dönmedi sezeryan doğum oldu 38 de 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
0 oy
14 cevap 405 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ayperi (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Saliha comcali (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde tahirarassumeyye (194 puan) tarafından soruldu