0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (43 puan) tarafından
Merhana anneler 2.kzıma hamileyim, bunun erkek olmasını çok istemiştim hayali 1 kız ve 1 erkek annesi olmak ama nasip defilmiş öyle olanlara imrenerek bakıyorum çok isteidğim için nasip olmadı sanırım, kızım dogunca kucağıma gecer inşallah, sizde de var mı bu kız hasreti yada erkek hasreti olmayanını isteme

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kızıma hamileyken erkek istiyodum ayrıntılı ultrason da kz olduğu netleşti.sonra diğerini de kız istedim Rabbım erkek nasip etti. Allah herkese ikisini de tattirsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Benimde 1 kızım var bir oğlumda olsun isterim ama olmazsa da çok üzülmem napalim sağlıklı olsunlar
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Gönül bu olmayini ister elbet ama Allah ne verdiyse baş tacı iki kızım var dünyaya değişmem onları bı kız bı oğlan olsada degismezdm iki oğlan olsada dayımın kizida yeni doğum yaptı onlar da kız yok hep oğlan abisinin de kendisinin de insan olmayina heves ediyor
0 oy
(396 puan) tarafından
Benim ikisi de oğlan hep ilk oğlum olsun istemiştim çok şükür Rabbim nasip etti. İkincisinin oğlan olacağını duyunca yine çok mutlu oldum. Çünkü içimde hep Bi abi hasreti vardı abimin olmasını çok isterdim yada Bi erkek kardeşimin. 

Amaaa kız evladı başka yaaa çok imreniyorum keşke bir kızım olsa diye bilsem ki üçüncü kız olacak yapiverirdim onca acıya rağmen doğumlarım zor oldu da.

Allah herkesin evladını bağışlasın benimkileri de

Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah 
0 oy
(13,433 puan) tarafından
2 erkek annesiyim ikinci kız olur belki dedik ama erkek oldu :)
0 oy
tarafından
Insanoglu doyumsuzdur evi olmayan ev ister .

Arabasi olmayan araba ister benim teyzem 30 senedir evli oda 2 minik ayaga hasret yillardir cocugu olmuyor  .

Haşa ben neden Hasret Olayım   .

Benim hayalim 4 cocuktu şimdi 2 ye düştü ekonomiden dolayi  ve hep hamilelikte hayirlisini diledim .Rabbim hayirli olarak 2 tane erkekde verebilirdi Ama 2 tane prensesler gibi kizim var ölürken bir elimi  biri  1 elimi biri tutacak   ,etrafa ve cevreme bakarak olsada olur olmasada olur Ama  biri erkek olsaydı yine doyumsuz olacakdim kizim tek kalmasin diyecekdim :) 

Rabbim diledigini kisir birakir .

Diledigine cifter erkek

Dilegine cifter kiz 

Ucuncu dusunmuyorum sprial ile korunuyorum .

Hic bir korunma yontemi %100 garantili degildir olurda bir kaza ihtimali rabbim bir evlat daha  verirse hayirsizsa hiç vermesin hayirlisini ve sagliksini versin .

Rabbimin emanetlerine şükret .

Evlat onemlidir .

Ya cehennemin olur ya cennetin

0 oy
(11,051 puan) tarafından
Çok istediğin için olmadı değil cnm hakkında hayırlı böyle olduğu için kız evlat berekettir sağ salim al kucağına 
0 oy
(5,234 puan) tarafından
2 kizim var şükür ayrım yapmam hayırlı evlat olsun yeterki sağlıklı olsunlar 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Tek oglum var. Hamilelik öncesi esim kiz istiyodu. Gebelik testinjb pozitif ciktigi gece esim rüyasında oglu olcgnj gördü gercek gibiydi der. Allah oglum olcagna şimdiden alıştırıyor beni dedi. Simdi o kadar seviyoruz ki oglumuzu ki sevilmez mi evlat bu esim iyiki oglumuz olmus tıpkı ruyamda gördüğüm cocuk bu der. İkinci çocuğum olursa bn de değişiklik olsun diye kiz isterm hem ilerde bana arkadaş olur ama oglum olursa da onun icin de canım feda
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ilk cocugum erkek, 2.ye hamile kaldim tabiki kiz geciyodu icimizden, kiz olsun istedik ozellikle eşimin gozleri dolar hala. 2.de erkek oldu. Çokk sukur allahim sglikli uzun ömur versin hepsine insallah. 3 deyip duruyor eşim, ne garanti kız olacagi :) nasip boyleymis. Iyiki varlr, allahim yokluklarini gostermesin.
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Iki tane oglusum var Rabbim bagislasin saglik sihhat versin ikinci oglum surpriz oldu omceden demisligim var tabi surproz oldu bir de kiz olsaydu diye:) ama simdi iyiki olmus pasam diyorum ama tabi kizi da tatmak isterdim Rabbim isteyene versin esime diyorum.artik kizimin olmasi ihtimali icimde kalcak yapcak bir sey yok:)
0 oy
tarafından
Benim ilk çocuğum oglan 2. Kız oldu 

1 oğlum 1 kizim vardi artik getirmem diyordum eşim cok istedi bebek özledim falan filan derken 3. De getirdim oda kız oldu ben tek kiz cocuguydum hep bir bacım olsun isterdim olmadi ama kizim olunca bacısı olsun istedim oglumun da bi erkek kardeşi çünkü yanliz olmak cok kötü ne oglum yanliz olsun ne de kizim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 422 göst.
+1 oy
22 cevap 289 göst.
0 oy
14 cevap 375 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 330 göst.
13 Şubat 2024 Aile kategorisinde anakiz (2,450 puan) tarafından soruldu

403,688 soru

12,094,334 cevap

36,389 kullanıcı

...