0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından
Yaz geliyo ama bi türlü kilo veremiyorum çünkü kabızlık yaşıyorum kuru kayısı kiraz sapı çayı vs içiyorum sürekli ama hala aynı sorunları yaşıyorum ne kullansam geçer bu kabızlık :( karnım hamile gibi şiş hep

11 Cevaplar

0 oy
(20,535 puan) tarafından
Öncelikle kafana takmayı bırakarak. Bol sebze meyve tüketerek ve su içerek ve yeşilçay içerek. En önemlisi kafana kabızlığı takmaman lazım. Bağırsaklar 2. Beyin gibidir
(69 puan) tarafından
Evet bu 2. beyin olyaını yeni öğrniyorum bende
-Reklam-
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Suyu çok içiyomusun
(69 puan) tarafından
2 ltye yakın
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Bende aldım kilo hani kapalıyim biraz geniş olsun diye 40 beden aldım 38 alsam belki totomu gösterir
(69 puan) tarafından
Bende 40 beden giyiyorum
0 oy
(332 puan) tarafından
Canım yoğurt kefir falan iç kabızlığı iyi gelir bide suyu bol iç 

Şişkinlik inse kendin de rahatlarsın 
(69 puan) tarafından
Ya işte onları midem almıyo benim maalesef yiyemiyorum süt ve süt ürünleri
(332 puan) tarafından
Canım yeşil çay da içebilirsin aslında o da fayda eder ama yok o da fayda etmezse bi Dr görün belki bi  ilaç fln verir fayda eder sürekli kabızlık da iyi değil başka sorunlara yol açmasın
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Herhangi bir form çayını bir bardağa demle ılınınca Bir dikişte iç su gibi,karnını bozar ishal olursun
(69 puan) tarafından
Bende işe yaramıyor
0 oy
(91 puan) tarafından
O çayları çok içmek pek sağlıklı değil bağırsaklar için en iyisi probiyotik ben probiyotik takviyesiyle kurtuldum kabızlıktan dünya varmış dedim resmen şişliğim ödemim gitti
(69 puan) tarafından
Probiyotiklerin iyi geldiğini duymuştum ama takviyesini kullanmak hiç gelmedi aklıma ismi ne senin kullandığının?
(91 puan) tarafından
Probiomax shape. Bana da doktor verdi baya iyi geldi düzene girdi her gün tuvalete çıkabiliyorum. Yeşil çay ve lcarnitin de var bu takviyede spora da başladım kilo vermemi de destekliyo.
(69 puan) tarafından
Heh tam böyle bişeye ihtiyacım var benimde.. Eczaneye sorayım bugün bi o zaman çok teşekkür ederim.
0 oy
(44 puan) tarafından
Dilediğin olur ins
0 oy
tarafından
doktora gittin mi hiç bağırsaklarınla ilgili 
0 oy
(14,087 puan) tarafından
Kabızlık için bol sıvı hareket lifli gıdalar tüket canım bende de oluyor o düzensiz beslenme çok etkiliyor ben 36 bedenden 40 bedene çıktım (hamileyim) inşallah hemen veririm  :)
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Canım acı küçük biberlerden tüket. Bende diyet zamanı hemen kabız oluyorum. Mesela diyette değilim şu an ama iftarda rahat 5 6 tane küçük biberlerden yiyorum afedersin az önce tuvalete zor yetiştim çocukta ayağımda sallıyordum. Acı bende hemen etki ediyor. Aynı şekilde çiğköfte de
0 oy
(136,889 puan) tarafından
fazla su tuket

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,517 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.