0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sadece dertleşmek içimi dökmek için açıyorum bu postu.

Çok mutsuz bir hayatım var eşimle türlü sebeblerden ötürü hep kavga ettik yüz göz olduk şimdi birbirimize karşı çok soguguz duzelemiyoruz bir türlü onun yaptıkları bana batıyor benim yaptıklarım ona batıyor. 1,5 aylık bebeğim var ailemden uzakta yaşıyorum ve yaşadığım şehirde kimsem yok bu süreçte çok bunaldım. Doğum yaptım annem 10 gün kaldı yanımda sonra gitti yine kaldım tek başıma çocuk bakımı ev işi yemek temizlik tek başımayım. Psikolojik olarak iyice çöktüm. Gidip dertleşe bileceğim kimse yok yanıma yardımcı kimse Yok çok çaresiz ve çok yanlız hissediyorum kendimi. Nasıl atlaticam bu süreci bilmiyorum. 

Cevap yazamazam kusura bakmayın bebeğim düşünüyor.

6 Cevaplar

0 oy
(2,291 puan) tarafından

Yalniz degilsin inan öyle hissediyorsun sadece rabbin var..

Evet insana arkadas da lazım ama yoksa da yapcak bisey yok dua et 
tarafından
Bende çok sıkıntıdayım. Rabbim bundan kötü etmesin ama her defasında yalnız değilim rabbim var diyorum. Öyle teselli buluyor insan. Geri herşeyi de ona havale ettim mi içim rahatlıyor.
(155 puan) tarafından
Sağol canım
(155 puan) tarafından
Evde hergün bakara suresi dinliyorum inşirah dinliyorum evimde huzur olsun diye ama eşimin soğukluğu beni çok yıpratıyor saten kimsem yok bide o öyle yapınca hepten çöktüm
(2,291 puan) tarafından
Anladim canim sende haklısın insallah esine allah hidayet versjn
tarafından
Amin canım sağol.
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Canım ya biraz sabret valla geçiyor lohusasin daha bebeğini kundaga alıştır evini temizle güzel yemekler yap bı cilve bı naz duzelirsinix inşallah benimde aynen böyle sıkıntılarım vardı evi saldım az kaldı b götürecekti bebeğime ve kocama odaklandım geçti sonra azar azar evimi temizledim geçti çok şükür çok zor lohusalık ömrü hayatımda böyle zorlanmamistim bunaliyor insan tek başına olunca bende başka şehirdeyim uyagiz ailemle kimsem yok kafam rahat 
(155 puan) tarafından
Evin temizliği iş güç de değil aslında bu süreçte eşimin soğukluğu çok ilgili birisi değildi zaten hepten buz gibi bir insan oldu zaten kimsem yok en çok eşimin ilgisine sevgisine ihtiyacım var oda olmayınca iyice bunalıma girdim
0 oy
(4,651 puan) tarafından
En büyük sıkıntı eşinşe olan sıkıntı inşallah en kısa sürede düzelirsiniz. Bebek ev işi falan bunlar insanın çevresi olsada yoruyor insanı ilk başlarda. 
0 oy
(7,545 puan) tarafından
Kolay değil ama o yavrucak için güçlü olmak zorundasınız o istemedi dünyaya gelmeyi bende kimsesiz büyüttüm kızımı şimdi düşünüyorum akıl veren yok tecrübesiz ne hatalar yapmışım ama Allah yardım ediyor hepsi gelip geçiyor inanın.
0 oy
tarafından
Valla benım esımle cok sukur sorunum yom onun dısında tamamen aynıyız ne annem ne babam yanıma ugramaz sagolsunlar 
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Canım aynı duyguları ben de yaşadım lohusalik psikolojisi. Kendini oyalayacak şeyler bul. Sen sana yetersin inan başka kimseye ihtiyacın yok. Arkadaşın olmasa bile anneni ara hergün onunla konuş. Bebeğin le bol bol vakit geçir. Bu günler elbet geçecek. Bebeğin büyüyecek sana arkadaş olacak günleri bekle ve sabret. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 248 göst.
0 oy
4 cevap 676 göst.
27 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.

378,353 soru

11,324,755 cevap

34,776 kullanıcı

...