0 oy
895 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki hafta önce doğum yaptım. Annem doğum yaptığım gün 4gün yanımdaydı sonra evine gitti. Evim biraz kirlendi tek başıma yetişemiyorum eşim annen gelsin deyip durdu belki işim çıkarsa köye giderim olmazsa bende annemde kalırım dedi bende annemi aradım annem eşimin köye gideceğini söyledim öyle deyince annem geldi yoksa annem yatıya kalmaya gelmez neyse iftar açtık annemle birlikte eşim köye gitmedi uyuma zamanı eşime mesaj atacaktım bir baktım çevrimiçi on dakika bekledim hala çevrimiçi mesaj attım kiminle konuşuyorsn dedim saat gece 12. Durumlara bakıyorum dedim baktım hala çevrimiçi ben yine mesaj attım beni engelledi annemin telefonun baktım sürekli çevrimiçi olup duruyor annemden yazdim kiminle konuşuyorsn dedim ay beni bı aradı soluk soluğa sinirli şekilde küfürler ediyor ama nasıl şaşırdım sonra dedi eve geliyorum dedi geldi ablamla annem yatıyorlar telefonu yere attı koluma vurdu sigara yaktı ama nasıl sinirli eşim hep annem varken kavga çıkarıyor bunu annemde farketti neyse biz eşimle kavga ederken ablamda annemde uyandı ortalık bir Anna karıştı annem korkudan bembeyaz oldu ablam biraz eşime kızdı yeter artık dedi sürekli bu kıza eziyet ediyorusn dedi annem tabi hep ablamı sakinleşriryo tartışma büyümesin diye.. eşim çok ilgisiz hiç bana sarilmaz beni opmez hep onu öptüğümde beni iter kafasını çevirir bende o öyle yaptıkça asabi oluyorum beni küçük görüyor TV de nerde şişman çirkin kadın varsa onu bana benzetiyor neyse zaten çok kırgınım birde üzerine annem bizdeyksn kavga çıkardı hiç yoktan yere.. şimdi ben ne yapacağım annem sabah olsun istersen gel benimle dedi ama sonra pişman olma dedi.. kaynanam eşimi çok yönlendirdi ve çok iyi biliyorum ki eşimin kavga etme sebebi annesinin etkisinde kalması annem geldi diye yapıyorlar.. eşim hergun okey e gidiyor saat 12den aşağı eve gelmyor sürekli param yok diyor ama arkadaşlarıyla hep kahve de bugün yemek yemişler ben eşimden hiç öyle cömertlik görmedim hep başkasına yapıyor nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anasının evine yatmaya gidiyorsa niye evlenmiş böyleleri evlenmesin yaa 
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından

Bana kızma nolur ama o sen kimle konuşuyorsun dedin ya hatasını bastırmaya kavga çıkardı ben de köye anneme gider kalırım falan da demiş te, sen anladın...aklında olsun yani canım bence, malesef... Yani bekler misin eşinden bunca sebepsiz olay çıkarmalar falan sen onu daha iyi tanırsın 

İkinci seçenek gerçekten anacı ve anasının lafıyla hareket ediyor 

İkisi de son derece yanlışş
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Ben mesela şeyi merak ettim, hamile kalmadan önce de böyle miydi ? Öpmeni bile istemiyormuş nasıl hamile kaldın o zaman, ve bu huyunu biliyosan niye iyice düşünmeden çocuk yaptın ? Böyle seylerde kadınların daha dikkatli olması gerekiyor çünkü olan kadına oluyo. O senin opmene bile izin vermiyosa sende o işi yapmasaydın hiç 
0 oy
tarafından
Evin yolunu bilmeyen adamdan hayır gelmez. O adam düzelmez. 

Ailen arkandaysa düşünme bile. 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Annen her geldiğinde kabağa çıkarıyorsa bence bu tesadüf değil bilerek yapıyor ki annen gelmesin
0 oy
(56 puan) tarafından
Ya ben bunları okurken dayanamıyorum sen yaşayıp katlanıyosun kimseyi yargılamak değil haddim lakin sormadan edemicem sen bundan neyine güvenip çocuk yaptın Allah aşkına. Bu ortamda büyüyen çocuk ne kadar mutlu ve sağlıklı bir birey olabilir.. Eşine gelince oturaydı anasının dizinin dibinde senin başını niye yaktı pislik herif..!
0 oy
tarafından
Vallahi bacım yanlışlık la ikinci bir çocuk olmadan git annenle hiç olmazsa tek çocukla her yere sığarsın ama iki çocukla çok zor bu insanı ömğr boyu çekmeye değmez tabi ailen sürekli senin arkada durucaksa gittin diye laf yapmıcaklarsa 
0 oy
(363 puan) tarafından
Seni sürekli benzetmesi birilerine veya okeye kahveye gitmesi annesinin etkisinden olucağını sanmıyorum adamın içinde varmış bazı şeyler
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Aha valahhi tam olarak eski biz 2 senem oyle gecti 3 cu sene dayanamadim siddet gordum babamin evine dondum 1 ay boyunca aramadi sormadi 1 ay sonra pisman oldu geldi babamlardan ozur diledi birdaha olmicak dedi dondum suan cok aukur iyiz 4 cu senemize girdik kaybetme korkusunu bilmeyen erkek hareketleri bunlar o korkuyu icine ver bence yada sende onun annesi gelince oyle yap bakalim hosuna gidecekmi 
0 oy
(851 puan) tarafından
Annenle git o adamla hayat geçmez...seni öpmeyen iten adama neden cocuk yaptin ki...yuva yık demedim kimseye ama nedense dana git diyorum git annen var aslan gibi biraz büyüsün bebek annen bakar sende çalışırsın o adamla hayat geçmez asla düzelmez 
0 oy
(906 puan) tarafından
Okuyorum ve sasiriyorjm her defasinsa ! Daha fqzla ne olabilir diyorum ama oluyor ! Nasil cekiyorsunuz boyle adamlari hala nasil sevebiliyorsunuz ve boyle adamlarla hala ayni yataga nasil girebiliyorsunuz anlqmiyorum, ay ne olursunuz cocugum icin demeyin ya ! Su kadinlqrin cocugu bahane etmesi cok sacma ailende yaninda neden hala nu pislik herifin kahrini cekiyorsun ki 
0 oy
tarafından
Sürekli çevrimiçi olması ve seni engellemesi buradan yola çıkarsak seni yanlış yönlendirmek istemem ama başka bı halt mi var acaba annen evine gelip temizlik yapmak zorunda değil köye kaçıp gizli gizli cevrimici olacağına evine süpürge tutabilirdi yeni doğum yapmışsın sonuçta iş yapamazsin 
0 oy
(41 puan) tarafından
Pardonda seni opmeme sarilmama, sen öpünce kafasini çevirme, gece kahveye gitme sebebi de mi kaynanan. Neden evlendin anlamis değilim. Çünkü yazdıklarına bakacak olursak seni sevmeyen ve çirkin gören biri ile evlisin. Üstelik sana vuruyor şiddet uyguluyor ve kufur ediyor. Çok üzgünüm çok... Bebek sahibi olmaya nasıl karar verdiniz. Yeni baba olmus üstelik. Cok uzgunum çok. Telefonuna bakamiyorsun sanırım.  Normalde çiftler birbirlerinin telefonlarını rahatlıkla kurcalayabilir. Bunu da mı kaynanan dedi oğluna. Nasıl bir süreç geçirdin neden nasıl evlendin ve madem evlendin neden çocuk sahibi oldunuz bilmiyorum. Ama sen evi terk etmediğin surece bu evlilik sürer ama bu şekilde sürer...sizde kabul edip bu şekilde yasamaya alismissini zaten sanırım :(

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,267 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dil ek (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
6 cevap 288 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu