0 oy
127 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (696 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba iftar için misafir alcağımda Tavuklu Özbek(Türkmen) pilavı yapmayı düşünüyorum önüne de domates çorbası yapmayı düşünüyorum yanına başka neler yapabilirim sebzeli,yoğurtlu,sulu yemek yada börek çeşiti neler olabilir?(yaklaşık 5 çeşit)şimdiden teşekkür ediyorum

4 Cevaplar

0 oy
(696 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kimse yok mu, postum yukarıya çıksınnn
-Reklam-
0 oy
(671 puan) tarafından
Özbek pilavını nasıl yapıyorsun :) 
(696 puan) tarafından
Tarif postu açsaymışım daha iyi olacakmış ajdksjdlskcl xD soğan havuç jülyen şekilde doğranıp kavrulur daha sonra tavuklar küp şeklinde doğranığ kavrulur üstüne yıkanan pirinçler eklenir içine karabiber ve sarı olması için hafif zerdeçal eklenir ve pişirilip afiyetle yenir :P (etliside olur isteğe göre içine bir baş sarımsak gömülür pişrrken)
(671 puan) tarafından
Ahahah  eline sağlık :) ben Özbekistan da yaşıyorum da burada hep etli yapıyoruz merak ettim nasıl yaptığını
(696 puan) tarafından
Aaa sen orjinalini biliyorsundur doğru mu tarif,birde yanına ne gider sen daha iyi bilirsin :)))
(671 puan) tarafından
Özbekler sadece salata yapıyor yanında oda Domates salatalık ve soğan bu kadar. Yani özel tap var onu kullanıyorlar birde etle yapıyorlar tabi o yağ asıl tadını veren şey :)
0 oy
tarafından

Özbek pilavı nasıl oluyor kız :angel:

tarafından
Sarımsak mi aboooooo ellerine kollarına sağlık kız ☺
(696 puan) tarafından
Sarımsak yoğunluğunu vermiyor kabuklu bir şekilde koyuluyor  Sende dene kızz çoksel farklı bi tarif :))
(696 puan) tarafından
Ya bu arada emojiyi nasıl koyuyorsun ben koyunca yorumu ekle diyince kayboluyor
tarafından
Vallahi bakacam bende bir gün hatta tavuğun falan var farin yapsam mı acaba ☺ sarımsağı oyle kabuğuyla mi attın
(696 puan) tarafından
Bir baş sarımsağı yıkayıp soymadan pirincin ortasına gömüyorsun canım internetten bakabilirisn,bence yapp :))
0 oy
(129,053 puan) tarafından
hoc ozbek pilavi yap.adim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
17 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nehirrr (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
14 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

408,283 soru

12,264,619 cevap

37,430 kullanıcı

Kategoriler

...