0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Onceki postuma bakabilirsiniz. Sabah 5 te uyur genelde. Erken uyusada 20 dk uyur uyanir. Gec uyuduğu için gec uyaniyor. 11 bucuk 12 gibi

Şimdi ben sabah 9 da uyandırsam o şekilde bi düzen kurmaya calissam işkence etmis olur muyum ya. 

Gec uyuyunca erken uyandırmaya kıyamıyorum. 

Nasıl yapsam bi yardımcı olun kızlar

5 Cevaplar

0 oy
(7,185 puan) tarafından
Sabah 8 de uyandırman lazım 3 gün çok zorlanırsın ama sonra rahat olur bebekler düzene hemen alışıyolar gece uyandığı zamanlar yattığı odadan dışarı çıkartma ışığı yakma uykuya geri dönmesini sağla 
tarafından
Basarıli olur muyum acaba. Demin yarim satten fazla uyudu ısıgi yakmadan tekrar uyuması icin cabaladim ama olmadı uyandı şuan günes dogana kadar uyumayacak
(7,185 puan) tarafından
Uyutana kadar uğraşın mutlaka uyuyacaktır uyuması gerektiğini anlasın
tarafından
Bağıra bağıra ağladı. Baya cabaladim ama uyumadi canim.
Bide sabah erken uyandirmak gece uykusunu düzene sokarmi cnm
(7,185 puan) tarafından
Sokar tabi cnm saat 8 de uyandir gündüz uyuması gereken saatlerde yatır çocuğu en az 1 en fazla 2 saat uyuması gerekiyo
tarafından
Deneyeceğim canım cok tesekkur ederim ❤❤
-Reklam-
0 oy
(8,354 puan) tarafından
benimki 1 bucuk yasinda anca oturdu uykusu cnm zannetmiorm ama bilmm
tarafından
Insallah olur canim deneyeceğim galiba
0 oy
(12,755 puan) tarafından
Öyle yap erken uyandır öğle uykusunu da erkene çekmiş olursun inşallah akşamları da erken uyur böylelikle 
tarafından
Insallah bunun icin cok dua ediyorum
0 oy
(7,707 puan) tarafından
Çocuklar için uykunun en zengin saatleri 21:00-22:00 dir. Sen yavrunun sağlığı için yapacaksin bunu o yüzden vicdan yapma . Kızın sallanırken ağlıyorsa zorlama ben bir dönem zorladım saatlerce ayağımda salladim ama anlamam kısa sürdü sütten kesene kadar emerek uyudu sütten sonda da sarılarak ... Ayağımda çocuk sanki işkence çekiyordu . Onu rahatlatacak şeyler dinlet . Onu çok sevdiğini, kollarında güvende olduğunu söyle. Uyuduktan sonra telkinler ver güzel uykuların tatlı rüyaların olsun . Uykun sana şifa ruhuna huzur versin . Uyandığında mutlu uyan sağlıklı uyan yavrum de. Vs vs ben hep uyuduktan sonra onu çok sevdiğimi söyler , yanında olduğum müddetçe ona kimsenin zarar veremeyeceğini fisildarim ek olarakta yukarıda ki seyleri söylerim. Umarım başarılı olursunuz.
tarafından
Dediklerini yaparim ama emerek uyutmaya nasık alıştıracağım? Sallayarakta uyumuyor sirtini kaldirip kafasiyla ve ayagiyla beni durdurmaya çalışıyor sanki.
Bide erken uyandırmak mantiklimi sence. Gece uykusuna faydası olur mu?
0 oy
tarafından
Post yukari........

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
12 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Rabiafule2 (331 puan) tarafından soruldu

408,142 soru

12,258,492 cevap

37,307 kullanıcı

Kategoriler

...