0 oy
642 göst.
Diğer kategorisinde (1,858 puan) tarafından
Kizlar iftardan sonra zil çaldı teyzemlerdeydik 9 yaşların falan bı çocuk geldi karnımiz çok aç yiyecek bişeyler varmi diye bizim evlerin üst tarafında tabakhane var boş araziler orda kalıyorlarmis ayağında terlik çıplak ayakları o kadar üzüldüm ki hava buz gibi hemen yemeklerden koyduk çorap verdik küçük kardeşi de varmış meyve ekmek koyduk para verdik bide gitti öyle o kadar üzüldüm ki Allah yardımcıları olsun yaa çok şükür bugünümuze insanlar sokaklarda kaliyo kimse yardımcı olmuyo mu anlamıyorum yaa ac susuz kimse gormuyo mu bu insanlari ben hayret ediyorum 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O çocuğu o kapıya yollayan kim ben aç açıkta olduklarını sanmıyorum hangimiz yokluk görmedik bizim yiyecek ekmeğimiz olmazdı küçükken babam iflas edince çok açlık çektik ama anam bizi hiç kapılara yollamadı ben kapıya gelen çocuklara para vermeye karşıyım ailesi bilerek yolluyor 
(1,858 puan) tarafından
Bizde öyle çok zor zamanlar geçirdik kuzum ama çok şükür hiç bizaman böyle şeyler yapmadık yani neye guvenip yolluyolar bende şaşırıyorum ama çok yazıktı çocuğa yani madem bakamiyosun neden çocuk yapiyosun işte bende böylelerine kızıyorum
(7,792 puan) tarafından
Elif katılıyorum aksine istesek babam kizardi bize.
-Reklam-
0 oy
(7,956 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun inşallah 
(1,858 puan) tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Keşke polise falan bildirseydiniz onlar da sosyal hizmetlere bildirip yardımcı oluyorlar.
(1,858 puan) tarafından
Valla hiç aklımıza gelmedi ki canım çok üzüldük ama
(6,046 puan) tarafından
Doğrudur canım çok üzücü.
0 oy
tarafından
Ayy allah yardımcıları olsun vala üzüldüm ya 
(1,858 puan) tarafından
Amin canım valla bizde çok üzüldük ya
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Bende şeyi anlamıyorum 

Madem yokluk cekiyosuj onun neden küçük kardeşi var? 
tarafından
Canim belkide bu zamana kadar her şey güzeldi belkide anne babası trafik kazasında felan vefat etti biz yinede kalbimizi karartmayalim post sahibi nerde kaldıklarını da biliyormuş bi sosyal hizmetler yada polisi arasın insallah en.azindan sıcak bir yerleri olur:(
(1,858 puan) tarafından
Aynen kizlar işte kapıya geleni hiç bı zaman boş cevirmeyiz çok şükür çocuğa sorduk hani nerede kalıyorsunuz diye orayı söyledi artık gerçek mi yalan mı Allah bilir
(7,792 puan) tarafından
Ya ben kapiya geleni boş çevirin demiyorum ki.
Her sey guzelken sobradan bozulmus da okabilur.
Ama benim dediklerim de sonuna kadar gercek plan seyler. Basini sokcak evi olmatan ama sürü gibi dogurup kendini acindiran cok fazla var. Onlara değil bebeklerine üzülüyorum zaten.
tarafından
Rose98 ben kendim içinde dedim kuzum haklısın elbette böyle bi sürü dolandırıcı var belkide 100 kişiden 1 i doğru söylüyordur belkide kapımıza gelen o 1 kişidir. Hani 2 3 meyve 5 10 kuruş para belki o an bize çok gelmez ama niyet olarak Allah katında helede Ramazan ayında ne kadar kıymetlidir.  O yüzden dedim zaten bi polis yada sosyal hizmetler görse yalansa işlem başlar gerçekse çocuklar kurtulur❤
(7,792 puan) tarafından
Tabi canim münasip öyle zaten.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım yerini biliyorsanız polise haber verin de sosyal hizmetlere gitsinler en azından sıcak ve karınları doyar 
(1,858 puan) tarafından
Kuzum yerini tam bilmiyorum görmedim hani çocuğa sorduk orda kalıyoruz dedi doğru mu yalan mı Allah bilir
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Keşke arayıp polise haber etseydiniz. Yaptığınız çok güzel bişey ama maalesef bazıları bunu adet ediyo ve çocuklar tacize ve tecavüze çok açık oluyo. En azından bakım alamayan çocuklar devlet korumasına girerdi
(1,858 puan) tarafından
Hiç aklımıza gelmedi ki kuzum hani Allah korusun tabi hangi akla hizmet ana baba o çocukları gonderiyo hayret ediyorum orası ayrı mesele tabi
0 oy
tarafından
İnşallah rabbim yardımcıları olsun 
(1,858 puan) tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
tarafından
Yardımcı oluyo sizin gibi canim iste günü birlik yardimlar oluyodur kesin çözüm bulan yoktur Allah yardımcıları olsun 
(1,858 puan) tarafından
Aynen öyle keşke kesin çözüm olsa onlarda kurtulsa cok üzülüyorum böyle seylere
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Oyu yapmışsın canim ama çözüm  degilki  hergun kim doyuracak karınlarını hala odalarsa polise haber ver yerlerini bildir devlet korumasına alsınlar yazık cocuklara 
(1,858 puan) tarafından
Tam yerini bilmiyorum ki canım çocuğun demesi öyle bize
0 oy
tarafından
Canim.yerinide biliyorsun lütfen sosyal hizmetlere yada polise haber ver:((
(1,858 puan) tarafından
Kuzum çocuk öyle söyledi bilmem doğru bilmem yalan hani gözümle görsem yerini haber verirdim
0 oy
(621 puan) tarafından
Rabbim sizden razı olsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcıları olsun
(1,858 puan) tarafından
Amin canım Allahim kimseyi zor durumda bırakmasin çok zor valla
0 oy
tarafından
Allah yardımcıları olsun işte böyle çocuklara el uzatmak gerekiyor 
(1,858 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum valla yazık günah
0 oy
(296 puan) tarafından
İyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir demişler. Kimsenin ne şartlar altında yaşadığını doğru veya yalan söylediğini bilemeyiz. Ama kapıya kadar gelmiş şu mübarek günde Sadaka niyetine bireyler vermişsiniz ne kadar güzel.

Doğacak her yavrunun rızkını Allah veriyor. Öyle yada böyle geliyor. 
(1,858 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum Helali hoş olsun ben sadece böyle insanlar var neden kimse gormuyo duymuyo diye paylaşmak istedik yazık günah bu soğuklarda ayakları çıplak sokaklardalar Rabbim yardımcıları olsun inşallah çok üzüldüm
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Polise bildirseydiniz keşke onlarda sosyal hizmetlerine bildirip çocukları en azından yurda yerleştiriyorlar. 
(1,858 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi inan ki kuzum
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Canım benim güzel kalbinden öperim,

2 kuruş tutuşturup vicdanını rahatlatip gonderebilirdin ama sen çorap vermişsin paranın yannda.

Yemek vermişsin.

Çok duygulandım..
(1,858 puan) tarafından
Sağol aşkım nerden bilebiliriz ki yarın birgün belki bizimde o durumda olmayacağımizi Rabbim yardimcilari olsun ❣️❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 429 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 815 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 22,024 göst.
0 oy
3 cevap 236 göst.
17 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu

403,493 soru

12,088,343 cevap

36,377 kullanıcı

...