0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,098 puan) tarafından
Kahvaltı yaparken zil çaldı açtım abla öğrenciyim Balıkesir den geliyorum anket yapcm Bi kaç soru sorabilir miyim dedi bnde sor dedim işte gnde kaç kez diş fırlaçıyosunz kaç ayda Bi frça değiştiriyorsunuz gibi Bi kaç sru srdu. Sonra sağlık bakanlığı onaylı diş macunu satıyorum alırmısınz dedi bnde eşime sordum çnkü ben drek alırım eşimde geldi kapıya incelidi baktı fln kaş göz yaptm al dye neyse aldı :) sonra bna herşye kanıyosun her kapıya gelenden bişy alınmaz her dilenciye para verilmez kmin ihtiyacı var kimn ihtiyacı yok blmiyosun dedi bnde Allh rızası içn aldım yazk çock sıcakta 4 kat merdiven çıkmış kapı kapı gezmş ve öğrenci dedim kendimde öğrenci olduğum içn kıyamdm napim sizce bu kötü Bi huy mu? Eve kimseyi almm kapıdan sormaya müsaade ederim tabi eşim evdeyse açrım yoksa açmm korkarım :) 

3 Cevaplar

0 oy
(2,477 puan) tarafından
Para ile satılan şeylerden genelde alırım.

Mendil diş macunu yara bandı kalem.

Dilenciye para vermem ama. Sende iyi yapmışsın başının gözünün sadakasi olur
(4,098 puan) tarafından
Bende öyle dedm zaten çk şükr sağlımız yerinde işin gücün yerinde herşyimz var sadaka vere vere ölmüyoruz dedim eşimde vermene bişy demiyorum ama ihtiyacı olan birine ver dedi bn nerden bulcam birini ya Allh Allh
(2,477 puan) tarafından
Aynen öyle canım nerden bileceğiz ki ihtiyacı olup olmadığını. Verdiğin kişinin de ihtiyacı olmasaydı bu sıcakta kapı kapı gezmezdi. Dilenciye vermem. Böyle insanlara verilir
(4,098 puan) tarafından
Bnce de öyle sonra balkondan baktık yan Bi ya faln grdi öğrenci snuçta ihtiyaç olmasa gezmz
-Reklam-
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Ben kapıya gelen hiç kimseyi boş çevirmem absürt fiyatlı birşey vermiyorlar çünkü bu arada çarşafçı yada ne bileyim satış yapanlar değil boyle ufak tefek şeyler için veriyorum allah razı olsun deseler bile yeter
(4,098 puan) tarafından
Diş macunu ya 20 TL nolck sanki 20 TL ile ne batrz ne zengin olurz
(6,438 puan) tarafından
Aynen nelere veriyoruz bizim oraya akülü araba için kaç kişi gelio
(4,098 puan) tarafından
Doğrudur Bn pişman değilim zaten ama eşimden habersiz alsaydım kızardı bliyorm
0 oy
(937 puan) tarafından
Bana da geldi 20 TL farmasinin diş macunu 

Çocuk konuşurken resmen titriyordu belliki yeni başlamıştı aldım macunda güzeldi yani 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 465 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 714 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 644 göst.