0 oy
1,659 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Arkadaslar bilen bilir korunurken hamile kaldim kaynangille altli ustlu oturuyoz kaynanm pintinin teki ayri yakmayak ayri yemiyek bosa masraf cikmasin zaten 3 sene yaninda kaldim obur eltim hic kalmamis beni surekli yaninda istiyor alisti hizmetciligime iyi ya gorumce hic cikmazdi evden eltimin cocuklari hic cikmaz kaynim ben bakayim diye inadina getir vs vs dün soyle bir olay yasadim esime artik evde yemek istedigimi soyledim tamam dedi dun iftari evde hazirladim özene bözene kendi kendine evde yiyoruz diye tribe girdi laflar soyledi ayri yakmayak para harcamaya ne kadar meraklisin faln diye bende ne sacmaliyosun tamam demedin mi falan dedim bi an babasi aradi onun gaziyla ustume cam sise firlatti karnima kac tepik atti sonra beni sokaga atti cocugumla ezan vakti disarda oturdum agalay aglaya ablmai aradim enistem beni almaya gelsin  diye oda benzin yok para falanda yok dur babamgili arayim amcami falan cagirsin seni almaya dedi babamgil istanbulda oturuyor bu arada babami aramis vs ailem cok sinirlendi kayinbabami aramislar kaynanm beni almaya geldi iste alttan almaya calisio biz neler cektik vs babam amcami gondermis beni almaya kaynanmgil iste babama olur boyle seyler falan demis babam yok kizimi gnderin demis neyse kayinbabam ikna etmis babami o sira sarjm bittigine kaynanmla gitmek zorunda kaldim zaten hala kayinbabm ne diyor bunlari kocan duymasin amcangilin geldigini yoksa seni eve almaz diyo kaynanm cocukla tehditliyor falan amaclari ney Napicam yardim edin Esimle kusum ayni evde iki yabanciyiz mecburen gelmek zorunda kaldim ailem arkamda fakat çok kararsizim 

35 Cevaplar

+2 oy
(959 puan) tarafından
Bizde altlı üstlü otururz ama eşim hep arkamda durur erkek olan bunu yapar gaza getirmek değil ama erkek dediğin evden kadını göndermez ceketi alır kendi çıkar gider 
tarafından
Aynisini bende dedim zaten su saatten sonra icim atmiyor
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ay bazen bunlar şaka sanıyorum. Ablan baban ne kadar yanlış yapmışlar. İnsan kardeşi için bulur bulusturup benzini koyar alır kurtarır. Bi Baba sokağa atılan kızını nasıl geri orda bırakır.  Gtunden kan almaları lazım senin o  kocanın 
tarafından
Haklisin canim
tarafından
Çık git durma ama ailen de nasıl arkanda duracak seni yari yolda bırakıp bu adama gonderirlerse eyvah ki ne eyvah o zaman yanarsın
tarafından
Yok gidersem babam hayatta cpcuk icin bile gorusturmez
tarafından
Ay çek git o zaman . Manyak adam kendilerini nimet sanmış bunlar iyice . Çocuklu kadın boşamak kolay mı sürüm sürüm sürünürler valla
tarafından
Ahnen heleki sokaga atiyor vicdansiz Allah herkeze merhamet versin
+2 oy
(26,519 puan) tarafından
Yavrum diyeceksin ki anası babası ile yemek isteyen insan evlenmez gitsin otursun anası ile babasının dizinin dibinde gece de uyusun anasının koynunda evlilik olgun adam işi çoluk çocuğa göre değil ama ben annemi istiyorum yanımda ama ben annemi özledim ağlamaları ilk okul birincisi sınıf bebeklerine göre ha zeka yaşı hala ordaysa dediğim gibi dönsün otursun dizlerinin dibinde bizde gider huzurla babamızın evinde otururuz çok şükür 
tarafından
Aynen yemin ederim aynisini soyledim o zaman niye evlendin benimle ya dedim ne sacma bu boyle evlenmeseydin rezil etti beni Allahindan bulsun
0 oy
(14,239 puan) tarafından
Sokağa atmış seni çocuğunla beraber neyin kararsızlığı canım bu 
tarafından
Sokaga atarken yukari cik dedi ben disari ciktim ama bu beni atmadigi anlamina gelmez haklisin assinda benimkide sacmalik bosanmak galiba en mantiklisi cok zor evlenmistik cok severek aileleri karsimiza alarak ama hic gerek yokmus
(14,239 puan) tarafından
Seni evden çocukla beraber çıkarması sana şişe fırlatması falan normal insan davranışı değil bunlar hemde senin hakkın olan istediğin bir şeye karşı yapıyor bunu. Eşin cookkk haksız
tarafından
Bencede ailemi karsima laip onun gibi biriyle evlenerek dunyanin en buyuk pismanligini yaşiyorum
tarafından
Hiçte üzülme. Benim kardesimde kaçarak evlendi ama baktikibolmiyor babam hep destek oldu hep arkandayım ne olursa olsun dedi. Kizkardesim boşandı şimdi çalışıyor. İyikide boşanmisim. Kendimi onsuz hicbirsey yapamam sanıyordum ama şimdi daha mutluyum diyor. Ve onlarda öyle şiddet flnda yoktu. Sadece anlasamama vardı. Seninki kavga dövüşde varmis.
0 oy
(9,723 puan) tarafından
5 dakika durma bemce
tarafından
Oylemi diyosun
0 oy
tarafından
Aılene gıt aılene sıddet uygulayan adam som altın olsa durulmaz yanında
tarafından
Aileme degil bana siddet uyguladi galiba gitmek en mantiklisi
tarafından
Yok aılene kelımesıne vurgu yaptım orda lurden gıtbu manyaktan ayrıl kurtul cocugunu da kurtar
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Şunu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın inşallah o itiiii, ne işin var senin o evde hala gitsene
tarafından
Bugun kesin karar verdim git.eye annemgili arayacagim yarin
(14,413 puan) tarafından
Bekleme kuzum çektiğin işkenceye bak
Git daha da geç olmadan,çok üzüldüm ya bebeğim
Herşeyin al bırakma o şeref yoksunlarına
tarafından
Haklisin zaten artik hicbisey duzelmez ilk kez boyle birsey yasadim artik hersey boguyor beni en iyisi gitmek
0 oy
(735 puan) tarafından
Ne gzl ailen arkamda ne diye sana değer verilmeyen bir yerde duruyordu ki. Ailen seni o kdr emeklerle büyüttü milletin kahrını çek diye büyütmesi. Sana da yazık ailenin yanına git t dk bile bekleme. Kocana da ailesi mübarek olsn
tarafından
Aynen istedikleri oldu Allah islah etsin
(735 puan) tarafından
Amin Allah yardımcin olsn
0 oy
(324 puan) tarafından
Kimse seni bebekle tehdit edemez çocuk her zaman annenin adam sana bişeyler atmış evden kovmuş ailen arkanda milletin hizmetçisi olma 
tarafından
Haklisin zaten artik gitmek en hayirlisi
(324 puan) tarafından
Kaç kurtar kendini
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Sonuna kadar okumadm bilee eşin ayrı masraf yapmaya gönüllü değilse neden evleniyor?

Evli insanlar böyle hem ayrı eviniz var hemde yeme içme bir mi ne kadar da saçma

Utanmadan şiddet uygulams birde ben olsam giderim burnunu iyice süründürüm terbiyesiz 
tarafından
Zaten gidecem yarin bu evlilik boyle yurumez
0 oy
tarafından
arkana bakma git babanin evine.bugun kabul edersen yarin daha beteri olur. ko.pek.olasiya dek kapindada donme. ha olmadimida birak ne hali varsa gorsun
tarafından
Haklisin zaten bendeki sacmalik o ana amcamla gidecektim
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bence kararsız olacak birşey yok canım ailende arkandaymis yinede sen bilirsin ne diyelim herşey ortada 
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Arkana bakmadan git hayatın daha çok mafolmadan ha ayrılamam dersen daha çocuk yapma.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ailen de arkandaysa 5 dk durma. 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hâlâ neyi dusunuyorusn karnıma vurdu beni sokağa attı diyorsun hala böyle bi adamla mutlu olmayı dusunuyorsan sen bilirsin 
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Kızım aılen arkandaysa durma orda sen acık ve net hıc bır erkek seven erkek aılesıne sahığ cıkan erkek boyle davranmaz sana acımadı hadi yavrusuna da mı acımadı.Ablana da ayrı gıcık oldum para yok benzın yok mu ınsan bı sekılde bı yerden bulur gelır alır kardeşini.Ne ayıp seyler aılen senı bunları yasaman ıcın mı buyuttu.Gerı gıttıgın an dahada cok ezıleceksın cunku gozunde kuculdukcr kuculecen.Allah su guzel gunlerde gonlune gore eylesın daha aılesınden ayrılamamıs senın kocan onların agzına bakıyo.
0 oy
tarafından
Şuan keşke eşim beni ve çocuğumdan bu kadar kolay vazgeçse die dua ediyom böyle hayat yaşayacağına git aylenin yanına 
0 oy
(854 puan) tarafından
valla canim bir defa oldugu zaman daha da siddetleniyor dahada artiyor ne kendine nede o cocuguna o eziyeti cektirme her ne olursa olsun o sise biryerine gelse kesse sakat biraksa kirilsa cocugunun bir yerine batsa ne olacakti sacmaliga bak kocan seni eve qlmaz ben bebemle ortaliga birakmis yukariya cik demsi bile o kadini evden lovdugu anlamina gelir ki tekmeledi diyosun o cocuk nerdeydi siz kavga ederken yazik gunah bende neler neler atlattim ama duzelecegi yok hayatini zindan etmektense bak yoluna derim ailen de arkandaymis o cocugu o evde o zulme katlanmak zorunda birakma ben olsam anneligimden utanirim orda kalarak oyle babasida olmasin cokta lazim deil yani
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Seni sokağa attığı halde sen geri döndüysen daha kötülerini yaşamaya  hazır ol seni amcanın almaya geldiğini niye saklıyorlar duysun bence işin ciddiyetini öğrensin bence yanlış yapmışsın eğer böyle bir durum olursa polisi ara attı evden de ailemin yanına gitmek istemiyorum de gönderirler seni ailenin yanına ama bu gidişat hiç iyi değil yani 
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Sen aslında ne yapman gerektiğini biliyosun bence. Ailen arkanda . Gece vakti çocukla sokağa atan adamdan koca olmaz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,084 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 726 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 864 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 736 göst.