0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (2,476 puan) tarafından

Ya bıktım artık ya ilac kulnyrm rahatlıyr nerdyse bitmek üzere ilaclar hala Bi gecmedi neden gecmyr anlamym ya doğum yaptık tan sonra 9 ay oldu halen varrrr yaa bıktım afedersin iz idrarım portakal renginde yaaa :'(

4 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Şu sasaliyla gezcen ben de de vardı su içmeyen ben şişe koynumda geziyom
(2,476 puan) tarafından
Kız cnm icyrm suyu seven biriyim ama şimdi ramazan olunca dahada arttı
(4,589 puan) tarafından
Valla benim bebek küçük daha bide antibiyotik kullanıyorum tutmuyorum o yüzden sorun olmuyo
(2,476 puan) tarafından
Bnm kide 9 aylık ya ek gıda mama ile hallediyrm ama işte akşama kadar su icmyz ya biraz da o yüzden herhal ne edem valla gecmz ise tekrar bşka doktora gitcem ramazandan sonra
(4,589 puan) tarafından
Öyle yap bacım ihmale gelmiyo.bnde yeni yeni düzeltiyorum  40 derece ateşle acillik oldum hiç bı belirttim yokken
(2,476 puan) tarafından
Anovv kız bnde bide intaplı romatizma var oda etki eder mi ki ya
(4,589 puan) tarafından
Olabilir canim belki de eder sonuçta oda bı nevi enfeksiyon gibi birşey sormak lazim
(2,476 puan) tarafından
Evet cnm ya
(4,589 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah cabucak gecer
(2,476 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
-Reklam-
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Bi akıl verin nasıl gecer bu delircem yaa
0 oy
tarafından
Su mu az ıcıyorsun?bobreklerıne baktırmanı tavsoye ederim genısleme yada kacak olabıkır
(2,476 puan) tarafından
Valla cnm baktırmadım eger bu gidişle gecmez ise tekrar bşka doktora gitcem suyu cok icyrm ya
tarafından
Ultrason da baktır mutlaka cnm. Kızımda enfeksiyon var kac haftadır Dr gidip geliyoruz dun sondalı film cekıkdı cok sukur kacak cıkmadı. Sag bobrekte daralma varmıs kanalda
(2,476 puan) tarafından
Bnm kızımda 1 aylık Ken cıkmştı enfeksiyon cok şükür birdaha olmdı Rabbim şifa versin inşallah cok zor
tarafından
Bızım anne karnında hem bende hem bebekte genısleme vardi 3 yasında bir tekrarladı. Sımdı 7 yasında bobreklerı hassas bol su ıcırıyorum. Rabbım sıfa versın zor hastalık
(2,476 puan) tarafından
Aynn ya Rabbim şifa versin inşallah hepimize
0 oy
(803 puan) tarafından
Canım ben bu illeti tam 3 sene çekmiş biri olarak kullanmadığım iğne antibiyotik serum tedavi ve görmediğim doktor kalmadı ama buna rağmen geçmedi ben en son günde 1 sürahi su içmeye başladım o zaman atlattım bu hastalığı ve çok şükür 4 senedir de olmuyor sana tavsiyem bol su iç başka çaresi yok
(2,476 puan) tarafından
Tmm cnm icyrm ama ramazanda daha zorlaştı
(803 puan) tarafından
Evet canım bende sahurda bol su içiyorum en az 3 bardak
(2,476 puan) tarafından
Bnde öle 3 4 5 bardak içyrm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 665 göst.
0 oy
8 cevap 283 göst.
0 oy