Bundan 2 yıl önce kaynanamla çok kötü kavga etmiştik. Hem benim hem anne ve babamın arkasından yalan dolan şeyler konuşmuştu millete iftira atmıştı. Bende bunları duymuştum bir daha kavga etmiştim ve ona bir daha benim arkamdan her ne konuşursan konuş ben duymuyorum ki duyuluyor yani hakkımı helal etmiyorum dedim.
Neyse gelelim konuya. Benim çocuklar beni emmedi bende mamayla büyüttüm haliyle biberona alıştılar. Mamadan kestim süt ve cici bebe aldım. Bebelerime aldığım süte ve cici bebeye göz dikti bu sefer. Kolu komşuya oğlum bu kadını doyuramıyor her hafta 5 litre süt 5 kilo yogurt alıyor diye konuştu. Halbuki yogurt bende 15 gün kalıyor. Neyse sırf sussun diye ben artık çocuklarıma süt ve cici bebe almıyorum. Bu sefer yediğimiz yumurtaya göz dikti. Ramazan geldiğinden beri eşim sahurda 5 yumurta yiyor. Esim kahvaltılık seyleri yemez sadece yumurta yer. Sahur da 5 yumurta yaparım sabah da çocuklara 2 yumurta yaparım günde 7 yumurta gidiyor. Ve ben sahur da yapmam ramadan geldiğinden beri 3 4 kere falan yapmışımdır sahur. Bu sefer de her gün 7 yumurta gidiyor diye hemen bitiyor yine arkamdan oğluma ancak yumurta aldırıyor yiyor yiyor doymuyor diyor. Ben bu kadını napim ya. Bari şu mübarek ayda süs ağzını kapa. Hani ramazan ayında şeytanlar bağlanır zincire vurulur ya. Asıl benim kaynanamı ve kaynanam gibi olanları bağlamak lazım ya. Su an öyle sinirliyim ki eşim gelsin hepsini anlatacam