0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,534 puan) tarafından
Kızlar selam daha yenı ablamla yazısıyoduk kızım 32 aylık yavas yavas bazı tuvalet egıtımıne hazır oldugunu gosteren davranıslar goruyorum kızımda.Artık bezı bırakalım ıstıyorum dedım kızım cok konusmuyo ama cısı geldıgınde bezını felan gosterıyo ya da cısınden rahatsız olunca kaka yaparken köseye felan saklanıyo neyse baslıcam artık dedım bı kızım ıcın hıkaye kıtabı birde benım okumam ıcın kıtap soyledım.Bana dıyokı kıtap nasıl yardımcı olacak bı ıse yaramaz demek istiyo.Sizce de oylemı kıtap okuyarak bıraktıran oldu mu bu konuda dusuncelerınızı yazarmısınız.

2 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bu kitap işi değil sabır işi der susarım ☺️
(9,534 puan) tarafından
Sabırda lazım tabi kıtabı okuyup hadi yap demek de olmaz demi :D
-Reklam-
0 oy
(2,447 puan) tarafından

Teo nun kaka kitabı ile öğrendik. Hatta kuzenim verdi bizde bizde başka kuzene. Bizim bebeler o kitapla öğrendi yani :D

(9,534 puan) tarafından
Onuda gordum ama elıfın kaka egıtımı gibi bi kıtap aldım bende 3 gunde tuvalet egıtımı dıye bı kıtap aldım umarım yararlı olur en azından teorık fıkırlerı ogrenırım dıye dusunuyorum uygulama farklı olsa da
(2,447 puan) tarafından
Biz teoyu okuduk hep  kuzu tabi ben uydurarak ekleyerek okuyordum. Kışın başlamistim ben ilk 3 gün çok zordu. Ben panik biri olduğum için gece ve dışarı çıkarken bez taktım 1 hafta nolur nolmaz diye. tam 1 ay da oturdu. Yarım saate Bi götürdüm mesela ilk gün baş olacak gibi değil her oturduğunda yapıyor sonra dedim bu sefer tutmayı öğrenemez. 1 saat 1.5 saate bir sordum götürdüm. Çiş yapan bebek var onu da götürdük falan çocuk belirliyor aslında süreci :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.

403,807 soru

12,097,544 cevap

36,403 kullanıcı

...