Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
O kadar içten beddua ettim ki sanırım bedduam tuttu
0
oy
1,421
göst.
15 Nisan 2022
Aile
kategorisinde
.._
(
1,270
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar benim büyük oğlum erken doğdu bi buçuk kilo biay kuvezde kaldı orda biberona alıştı sütüm olduğu halde ne yaptıysam emmedi zamanla çekildi sütüm ben çok üzüldüm günlerce ağladım neyse bebeğim 5 aylık oldu memlekete gittik eşim çalışıyordu o gelemedi beni gönderdiğinde bi ay için 3 milyar para verdi bebeğin maması ilacı bezi vs ihtiyaçları için b3n kaç kere mama almak istedim ama kayinpederim kesinlikle iz8n vermesi kendi aldı aptamil kutusuna o zamanlar 150 lira veriyordu 2 3 kutu aldı bi gün oturuyorduk o gün kaynımla beraber almışlardı neyse bi baktım kaynım konuyu açtı mamalar çok pahalı bi kutusu 150 lira şimdiki kadınlar rahata alışmış bileerek anne sütü vermiyorlar doktorlarda para için mama verin diyorlar eskiden herkes inek sütü verirdi dedi içime attım çok üzüldüm dilerim rabbimden seninde evladın bi damla sute muhtaçolsun inek sütü bile eline geçmesin dedim geçenlerde onun bebegi doğdu doğana kadar herşey yolundaydı birden kuveze aldılar annesi üzüntü mü yaptı ne sütü hiç bi şekilde gelmiyor denemediği yemediği içmedi şey kalmadı göğüs ucu ıslanmıyor bile kuvezde mama istemişler babası çalışmıyor mama bile alamıyor kayınpederimr almış bide eşim para varmış almaları için bugün çok ağladım yarabbi ben beddua mı geri alıyorum lütfen sütü olsun dedim çünkü o küçük bebeğe acıdım bi saat önce kayananam aradı akşamdan beri sütü azar azar kendi kendine gelmeye başladı dedi allahım nasıl sevindim sevinçten havalara uçacaktım benim bebeğim olsa anca o kadar sevinirim rabbim bu ramazan günü herkese kalbine ve niyetine göre versin
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
30
Cevaplar
+5
oy
15 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yine de hoş değil senin dediğin de.. bir bebek için öyle beddua etmek.. sen anne babaya değil o bebeğe etmişsin.
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben babası beni anlasın diye ettim o bedduayi genede içim rahat etmedi 10 gündür o küçük bebek için geceleri uyumuyorum bile günde 10 defa arıyorum sütü geldi mi diye kalpleri yanlızca allah bilir rabbim herkesin kalbine göre versin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+5
oy
15 Nisan 2022
Yosi
(
1,575
puan)
tarafından
cevaplandı
Ahiniz bi bebekten çıktı diye ne kadar mutlu olmuşsunuz..
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya hiç sorma sende böyle kırıcı bi yorum yaptığın için çok mutlu musun sonda yazdıkları okumadın herhalde
15 Nisan 2022
Gri✴️
(
2,115
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaptığı yanlış bir şey asla savunmuyorum ama postu nasıl okudun??
15 Nisan 2022
Yosi
(
1,575
puan)
tarafından
yorumlandı
Hosgeldiniz branşınız ne? Başı saçma gelince sonunu da okumadım. Sorun varsa içinizde tutun. İyi geceler.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
15 Nisan 2022
syma_
(
323
puan)
tarafından
cevaplandı
Samanyolu tv de böyle ibretlik kısa kısa diziler çıkardı ya onun gibi bir şey yaşamışsun resmen
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle eşime hiç anlatmamıştım yeni anlattım onun bile gözünden yaşlar geldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
15 Nisan 2022
mimar.anne
(
8,028
puan)
tarafından
cevaplandı
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Beddua etmesen bile senin üzüntün onlarda böyle bir şekilde çıkmış olabilir. Rabbim o yavruyu, babasının sözlerinden ötürü, anne sütünden mahrum bırakmasın. Şifa ve rahmetini üzerinden eksik etmesin
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle rabbim babasını hidayet etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
15 Nisan 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
cevaplandı
baskasinin dogmamis cocuguna beddua edecek bir kotuluk gormedim ortada. ayrica beddua sahibini bulur. onun yasadigi bedduan degil kinadigini yasamak
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim bedduam tuttu veya tutmadı rabbim beni babasına hatırlattı ya o yeter ilahi adalete kurban olurum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
15 Nisan 2022
Hira&Hilal
(
7,121
puan)
tarafından
cevaplandı
Beddua iyi bir sey mi de bu kadar basit sarf ediyorsunuz bu tehlikeli kelimeleri ya. Birine ne kadar kızsrsam kızayım kimsenin cocuguna beddua etmem. Senin cocuğunda bir damla süte muhtaç olsun ne demek ya. Nasıl kalp var sizlerde böyle.
15 Nisan 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
yorumlandı
he bide inek sutu bile icemessin ne dmk ya
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Hanı diyor ya inek sütü vermiş eskiler ucuz ya ondan inek sütü verin diyor zalim oğlu zalim benim bebeğime babasının 300 milyonunu fazla görüyor şimdi eşim ona mama parası gönderiyor ilahi adalete kurban olurum
15 Nisan 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
yorumlandı
yarin kalkip sana bak bizimde sutumuz gitti ama biz ugrastik ettik karim kndini yordu mama vermedi sut verdi yinede derse ne dicen
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim sütüm vardı bebeğim emmedi günlerce ne kadar ağladığımı neler cektigimi rabbim biliyor ben o an sinirlendim ve öyle bisey dedim 10 gündür günde 3 defa aryip bebegi soruyorum azda olsa sütünün gelemsine bugün o kadar mutlu oldum ki içimde düğün havası vardı resmen bebegi değil ama ben babasının en büyük mahkemeye havale ettim dilerim ki hak ettiğini bulsun
15 Nisan 2022
Hira&Hilal
(
7,121
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya valla saka gibisin hala neyi savunuyorsun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
15 Nisan 2022
LMihrace
(
7,600
puan)
tarafından
cevaplandı
Açıkçası yaptığin beddua beni şoklara uğrattı . Bir annenin ve bebeğinin en önemli şeyini almak istemissin ellerinden hemde kim için beş para etmez bir adam için ... Şimdi o adam demez mi eşim kendini parçaladi çocuğuna süt vermek için ve kolaya kacmayip başardı diye...
Sonunu güzel baglamissin ne diyeyim seninde gönlün kırılmış anneler olarak en hassas noktamız bu ..
15 Nisan 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
yorumlandı
aynn esi daha degerli olucak. adamin dedikleri cikmis olck.
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu hayatta en çok istediğim şey bebeğimi kendi sütümle doyurmakti hangi anne bile bile çocuğuna süt vermez ama o beni bilmeden yargıladı ama ben onu 3n büyük mahkemeye havale ettim ettiğini buldu
15 Nisan 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
yorumlandı
havale etnemissin iste beddua etmissin..neyse dogmamis cocuga beddua etmenin pismanligini gecte olsa fark etnissin zatn
15 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende aynısını düşündüm adam yarın bir gün diyecek eşim pes etmedi sütü geldi der.yani aklı başına geleceğine eşine daha çok değer vercek iyi bir sey yapmış aslında arkadaş:-D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
Selvican
(
63
puan)
tarafından
cevaplandı
Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş. İnşallah anlamışlardır. Bebek iyi olur umarım çok geçmiş olsun
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle çok saol canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
Aydede
(
677
puan)
tarafından
cevaplandı
Canm yaa beddua etme günahtır zaten eden bulur Allah'tan
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan çok pişmanım ama sadece bebek için babası için asla değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥
(
7,973
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah affetsin ne diyelim yazik günah o bebege
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen allah babasına hidayet versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
♥️Kıymet ♥️
(
2,564
puan)
tarafından
cevaplandı
Amin inşalalh CNM boş ver bebebk için i olmuş gelmesi allah bağışlasın
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen amin canım allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Keşke o bebeğe beddua etmeseydin onun ne suçu varki
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
O an icim çok acımıştı ama şimdi pişmanım ama sadece bebek için babası için asla degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
hayal14
(
2,096
puan)
tarafından
cevaplandı
Hatanı anlaman iyi olmuş ne olursa olsun bir bebeğe beddua etmen çok kötü çünkü..
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
O an icim çok acıdı ama şimdi pişman babası için asla değil sadece o küçük bebek icin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
Prensesp
(
8,403
puan)
tarafından
cevaplandı
üzüldüm sonra sevindım ısallah ıyı olur bebeğı
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Imsallqaah canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
Hediye
(
5,536
puan)
tarafından
cevaplandı
Keşke direk şahsa etseydin cnm kundaktaki bebeğin ne suçu var
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
O geberseydi bile gene benim içim soğumayacaktı görsün beni anlasın dedim ama sonra küçük bebek için üzüldüm ve kaç gece ona dua ettim
16 Nisan 2022
Hediye
(
5,536
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsanları onemseme cnm boşver Beddua etmen bile boş Allah herşeyi görüyor ve biliyor sen canını sıkma Rabb'im herkese kalbinin ekmeğini veriyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
tugba6135
(
5,221
puan)
tarafından
cevaplandı
Buna benzer bi durumu aynen bende yaşadım nerdeyse aynı allahm nasıl pişman oldum aynı senin gibi ama evlat can damarımız işte neyseki keşı tarafın sorunud düzeldi üzüldüm bak yine
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Küçük bebeğe acıdım babası ettiğini kendinden bulur insalah ne diyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
3melegim
(
100
puan)
tarafından
cevaplandı
Üzülmüşsün anlarımda boyle beddua da edilmezki Allaha havale et gec...benim ozel çocuğum var oyle seyler yaşadım duydumki ama bir kez olsun böyle şeyler söylemedim çünkü yaşadığım zorlukları ben bilirim yavrumun çektiklerini ben bilirim..hep dua ederim rabbim düşmanıma dahi kimseye yasatmasin diye.... kızım küçükken boyle olacağına inşaallah cok yaşamaz vefat ederde bidaha cocugun olur bile diyen oldu onun adına ben korktum Allahtan bu nasıl dilenir diye..
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Haşa allaha sığınırım allah be dilerse o olur ama o an icim o kadr acıdı ki amcası olarak çocuğuma 300 lirayı fazla gormesine mi inek sütüne layık görmesine mi yoksa benim anneligime laf etmesine mi o an ağzımdan öyle bisey çıktı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen nasıl bir annesin ki başka bir bebeğe beddua ediyorsun. Yada onu bedduan içine alıyorsun. Çok özür dilerim ama bu bedduan senin başına dönecek. Bugün değilse de Bi gün.
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Merak etme canım yerini buldu allah teala babasına o dersi verdi bende pişman oldum rabbimden af diledim
15 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Daha imtihanın bitmedi. Rabbim önüne çıkarınca bedduanın gerçek yerini bulduğunu görürsün.
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Hakkı haksızı allah bilir herkese hakkın veren allah kim neyi hal ediyorsa dilerim rabbim onu versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
_Forbidden_
(
1,170
puan)
tarafından
cevaplandı
O anki sinir üzüntü kırgınlıkla demis olabilirsin ama sonra pisman olmuşsun onemli olan onu anlayabilmek umarim kayninda anlamıştır. Rabbim yeni doğan bebeğede saglik sihhat versin anne sütünü alabilsin insAllah.
Bu arada takıldığım bir noktayi da belirtmek isterim bebegim biberona alıştı demişsin. Emzirmemiş olabilirsin bende emzirmedim bebegim emmedi hic ama 11 ay sütümü sagarak verdim yeterki biberonda olsa anne sütü alsin dedim cok.sukur 5 aya kadar da mama vermedim neden sagarak vermeyi tercih etmediniz tabi siz bilirsinizde merakimdan sordum
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaklaşık iki ay kadar verdim bi haber aldım abim kalp krizi geçirdi diye o an korkudan hem adet oldum hemde sütüm kesildi 2 ay bende sağarak verdim canım kesilmesydi gidebildiği yere kadar verecektim
15 Nisan 2022
_Forbidden_
(
1,170
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladimmm cok gecmis olsunn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Nisan 2022
Glsm44&2013
(
1,928
puan)
tarafından
cevaplandı
Beddua değilde kınadığını yaşamak diyelim. İnşallah sütü tekrar gelir. Doya doya emer bebekte.
15 Nisan 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz